2k için bence 34" çok iyi değil. En az 34" 4k olmalı. 2k da samsung 27" tercih sebebi benim için.LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz ve LG UltraGear 27GR75Q-B 27'' 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz
LG nin bu monitörlerini kullanıyorum aktif olarak. Oled geçmek istersem bu model mi daha uygun olur yoksa bu mu
Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum şu anda DİABLO 4 yeni sezona sardım mesela . Fps arada oynuyorum
Hb kartla faizsiz 9 taksitle aldım teşekkür.Samsung 27" Odyssey OLED G6 2K LS27DG602SUXUF 0.03 Ms 360 Hz (HDMI+DP) Pivot Gaming Monitör
SATICI: HEPSIBURADA
senin kullandığın neydi hocamHb kartla faizsiz 9 taksitle aldım teşekkür.
Kendi monitorumu satıp buna geçerim.
Asus PG27AQDMsenin kullandığın neydi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende Samsung Odyssey G65B alsam mı diye düşünüyorum
ben kalkıyım o zamanAsus PG27AQDM
Internette 39k olduğuna bakma. Yeni modeli çıktı 31k ya satılıyor sjdjsjsks. Eski model stokta az olduğu için şişirme fiyat. Değeri maks 25 şuan.ben kalkıyım o zaman
Evkurda var hocam ama X3 fiyat isterler24 ay taksit seçeneği olsa hemen alırdım !
başka birisi konusunu açmıştı yorumlarda kullananlar yorum yapmıştı kredi kartı ile puan ile 23k fiyata geliyordu hatta. bende alacaktım ama 250 parlaklık olunca vazgeçtim.Forumda şu monitörü alan arkadaş var mı? Kalitesi nasıl memnun mu?
4 k sı yok muSamsung 27" Odyssey OLED G6 2K LS27DG602SUXUF 0.03 Ms 360 Hz (HDMI+DP) Pivot Gaming Monitör
SATICI: HEPSIBURADA