Neler Yeni

SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 19600 TL (TEŞHİR)

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,718
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

kalayinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Fatih Geçgel
Çiçeksepetinden ürün alacak kadar zengin misiniz ?

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU
Şu panelin youtube incelemelerinde renk kalitesi ve parlaklığı bende ciddi şüphe uyandırmıştı. Gidip mediamarkette inceledim. Gerçekten asla bu paralar edecek bir monitör değil. Hatta mini led olan modeli bundan daha iyi gözüküyordu.
Ben kullanıyorum üründen yana hiç bir sıkıntım yok renklerde gayet tatminkar. İçeride LG Oledc46la tv ile arada bir fark yok.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Kenan Çelik
O kadar mı kötü ya

Renk kalitesi neden kötü? GS27QC'den bu monitöre geçtim gayet iyi bence.
RTINGS'de de puanlar iyi gözüküyor.

Ben kullanıyorum üründen yana hiç bir sıkıntım yok renklerde gayet tatminkar. İçeride LG Oledc46la tv ile arada bir fark yok.
Kendi izlediğimiz ekrandan yorumlamak doğru olmaz ama şu videoda yanındaki ekran ile olan renk ve parlaklık farklılıklarına bakın derim.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Aydın İgal Gezer
Kendi izlediğimiz ekrandan yorumlamak doğru olmaz ama şu videoda yanındaki ekran ile olan renk ve parlaklık farklılıklarına bakın derim.
Anladım, buradan sanırım şu sonuç çıkıyor o da oledde ucuza kacmamamiz gerektiği. Para biriktirip oled g8 240hz 4k modeli alacağım gibi o nasıldır sizce? 40k fiyatı var

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Kenan Çelik
Anladım, buradan sanırım şu sonuç çıkıyor o da oledde ucuza kacmamamiz gerektiği. Para biriktirip oled g8 240hz 4k modeli alacağım gibi o nasıldır sizce? 40k fiyatı var
Onu bende düşünüyorum ama teşhirde bulamadığım için inceleyemedim ve bu nedenle henüz almadım. Ayrıca ülkemizde 30k civarından satılması gerekirken anlamsız bir fiyat farkı var g6 modeline göre.
Dİp not: Ocakta CES fuarında yeni model tanıtılacaktır. Almaya niyetin var ise bu aklında olsun.

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Aydın İgal Gezer
Onu bende düşünüyorum ama teşhirde bulamadığım için inceleyemedim ve bu nedenle henüz almadım. Ayrıca ülkemizde 30k civarından satılması gerekirken anlamsız bir fiyat farkı var g6 modeline göre.
Dİp not: Ocakta CES fuarında yeni model tanıtılacaktır. Almaya niyetin var ise bu aklında olsun.
Teşekkürler hocam aklımın bir kenarına not ettim

NovaEXXO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Burak Perçem
Teşhir oled monitör alacak kadar düşmedik ihtiyar. Alıcılara hayırlı olsun ama burn-in riski var.

Top Bottom