firsatgamingx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,844
Emperor teşhir ürün satıyo genelde. o yüzden böyle fiyatGüvenilir mi bilmiyorum ama siz bilirsiniz şaka gibi fiyat![]()
Emperor teşhir ürün satıyo genelde. o yüzden böyle fiyatGüvenilir mi bilmiyorum ama siz bilirsiniz şaka gibi fiyat![]()
Ben kullanıyorum üründen yana hiç bir sıkıntım yok renklerde gayet tatminkar. İçeride LG Oledc46la tv ile arada bir fark yok.Şu panelin youtube incelemelerinde renk kalitesi ve parlaklığı bende ciddi şüphe uyandırmıştı. Gidip mediamarkette inceledim. Gerçekten asla bu paralar edecek bir monitör değil. Hatta mini led olan modeli bundan daha iyi gözüküyordu.
O kadar mı kötü ya
Ben kullanıyorum üründen yana hiç bir sıkıntım yok renklerde gayet tatminkar. İçeride LG Oledc46la tv ile arada bir fark yok.
Anladım, buradan sanırım şu sonuç çıkıyor o da oledde ucuza kacmamamiz gerektiği. Para biriktirip oled g8 240hz 4k modeli alacağım gibi o nasıldır sizce? 40k fiyatı varKendi izlediğimiz ekrandan yorumlamak doğru olmaz ama şu videoda yanındaki ekran ile olan renk ve parlaklık farklılıklarına bakın derim.
Onu bende düşünüyorum ama teşhirde bulamadığım için inceleyemedim ve bu nedenle henüz almadım. Ayrıca ülkemizde 30k civarından satılması gerekirken anlamsız bir fiyat farkı var g6 modeline göre.Anladım, buradan sanırım şu sonuç çıkıyor o da oledde ucuza kacmamamiz gerektiği. Para biriktirip oled g8 240hz 4k modeli alacağım gibi o nasıldır sizce? 40k fiyatı var
Teşekkürler hocam aklımın bir kenarına not ettimOnu bende düşünüyorum ama teşhirde bulamadığım için inceleyemedim ve bu nedenle henüz almadım. Ayrıca ülkemizde 30k civarından satılması gerekirken anlamsız bir fiyat farkı var g6 modeline göre.
Dİp not: Ocakta CES fuarında yeni model tanıtılacaktır. Almaya niyetin var ise bu aklında olsun.