❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

bende onu kullanıyorum ama renkler kötü oluyor sararıyor resmen %25 felan sanki :) cünkü maviyi kısıyor.
Gece ışığı ayarlarından filtrenin gücünü ayarlayarak kişiselleştirebilirsin. Hatta ben uzun zamandır hiç kapatmadan kullanıyorum. Sıcak renkler daha çok hoşuma gidiyor. :)

130 nit bile fazla gelen bana nedir bu yüksek parlaklık takıntısı be arkadaşlar. normal bi kullanıcıya fazla bile. kişisel tercih ama gece ekranın parlaklığını fulleyen dayılardanmısınız yani?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım g7 de var parlaklık optimizasyonu diye bi ayar var misal ama elzem değil belenti bencede saçma.
G7 dediğin dünya para :D

konuma ışığa bağlı tabi. mesela anlamadığım bir kısım insanlar gece bile 20 m2 alanda koca florasan lambayla oturmayı seçiyor. sabahları bende erdeleri açıyorum direkt güneş vuruyor ekrana. ama 130 nit hala yeterli geliyor yani. dediğim gibi alışkanlıklar farklı. ömrü boyunca ışığa maruz kalmış birine karanlık batıyormuş bana öyle diyorlar. genelde hep gözlerinde sıkıntı çıkıyor ama daha şaşmadı.
tavandan vuran beyaz ışık bile gözleri bozuyor kanıtlamış gün ışığı kullanın deniyor bizimkiler 50 watt led ampul takıyor oda aydınlasın diyor :D insanlara anlatamassın gün ışığı takınca oda sarı kötü duruyor diyorlar :)

G7 dediğin dünya para :D
pardon g8 diyecektim arada 3-4 k var onla

tavandan vuran beyaz ışık bile gözleri bozuyor kanıtlamış gün ışığı kullanın deniyor bizimkiler 50 watt led ampul takıyor oda aydınlasın diyor :D insanlara anlatamassın gün ışığı takınca oda sarı kötü duruyor diyorlar :)
onu bende anlatamıyorum kimseye. gün ışığında göremiyorum diyolar. çayı rengi belli olmuyor diyolar. çoktan bozulmuş sanırım gözler...

pardon g8 diyecektim arada 3-4 k var onla

onu bende anlatamıyorum kimseye. gün ışığında göremiyorum diyolar. çayı rengi belli olmuyor diyolar. çoktan bozulmuş sanırım gözler...
Aslında kalitesiz ledler arasında yüksek CRI sahibi olanlar hep daha sıcak renkli lambalar.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Qpre
Arkadaşlar monitör geldi. Ilk hissiyatlar güzel ayar falan çekmeye çalışıyorum. Kullanıp tavsiyesi olan var mı? Sorusu olan varsa da cevaplayabilirim.

üzer

250 nit 10k₺ eder başkada etmez ülkemizde kıtlık olduğu için pahalı sanıyoruz tren yapıyorlar
Parlaklık ile ilgili hiçbir problem yok bence. 50 seviye olan parlaklığı 28. Seviyede kullanıyorum.

Arkadaşlar monitör geldi. Ilk hissiyatlar güzel ayar falan çekmeye çalışıyorum. Kullanıp tavsiyesi olan var mı? Sorusu olan varsa da cevaplayabilirim.
Bende hdr modu renk profili dosyası var eve gidince atarım.
+Ufak ufak ayarlarını söylerim bende monitör .mevcut olmadı Halde mevcut ayarlar😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,111
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri