Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Erdem çay
Arkadaşlar Asus vg27aq dan bu monitöre geçilir mi? 7600x işlemci 4070ti super ekran kartı var.
Bütçeniz varsa neden geçilmesin,

Millet tn den va ya sonra ips e geçiyor ips den olede bütçe problem değilse geçilir tabi

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Kağan UĞURLU
Bütçeniz varsa neden geçilmesin,

Millet tn den va ya sonra ips e geçiyor ips den olede bütçe problem değilse geçilir tabi
Asus taki parlaklık ve renk derinliğini pek beğenmiyorum. Oled olduğu için renkten yana sıkıntı olmayacak. Fakat bunda da parlaklık 250 nit sorun yaratır mı? O yüzden sormuştum. PC yi kullandığım oda güneş alan bir oda.
Son olarak gsync desteği yok sanırım nvidia ekran kartları ile kullanılır mı?

Son düzenleme:

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
eyyüb
Asus taki parlaklık ve renk derinliğini pek beğenmiyorum. Oled olduğu için renkten yana sıkıntı olmayacak. Fakat bunda da parlaklık 250 nit sorun yaratır mı? O yüzden sormuştum. PC yi kullandığım oda güneş alan bir oda.
Son olarak gsync desteği yok sanırım nvidia ekran kartları ile kullanılır mı?
250 nit yeterli+hdr modları var max 400 nit yazıyor ama 440 kadar veriyor. sürekli güneş alan bir odaysa samsung tam sana göre çünkü mat kaplama diğer modellerin hepsi parlak oled.
bu mat normal mat değil geliştirilmiş mat.
yani mat hissiyatıda vermiyor ve yansıma yapmıyor fazla gsync olmasada uyumluluk var fark etmez kullanabilirsin yani.
illada gsync diyorsan asus,dell veya lg alıcaksın.

Son düzenleme:

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
O kadar kararsızım ki monitör için. S24 Ultra alacağım ama 9 ay taksit o kadar cazip geliyor ki anlatamam. Zamanında kasaya 29k vermişken bir monitöre 25k vermeye elim gitmiyor ama hayalim gibi bir şey de oldu monitör. Çok kararsızım biri yardım etsin :kekw:

O kadar kararsızım ki monitör için. S24 Ultra alacağım ama 9 ay taksit o kadar cazip geliyor ki anlatamam. Zamanında kasaya 29k vermişken bir monitöre 25k vermeye elim gitmiyor ama hayalim gibi bir şey de oldu monitör. Çok kararsızım biri yardım etsin :kekw:
Ben bu konudan görüp aldım. Hiç pişman değilim. Keşke daha önce imkanım olup alsaymışım.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
eyyüb

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
e-ticaret yaz cıkıyor.
Buldum birazdan alacağım. İleriyi düşünerek yapacağım iş doğrultusunda, biraz keyfi biraz oyun için 9 taksit çok mantıklı geldi. İşe başlayalı 2. Ayım 25k monitöre veriyorum ellerim titriyor:kekw:

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Ben bir nane yedim arkadaşlar :kekw: :kekw: :kekw:

shaco27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
984
İsim
eyyüb

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Fırat divitci
Tavsiye ederim dostum maksimumdaki kampanyaya katılıp 1000tl maksipuanını da almayı unutma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bir nane yedim arkadaşlar :kekw: :kekw: :kekw:
H.o dostum inan bana değecektir. Monitöre yatırıp yapmak para israfı değildir. Ekran kartını, işlemcini, anakartını, ramlerini, kasanı, psu'nu her şeyini değiştirirsin ama monitörün kaliteliyse seni 10 yıl bile götürür yenisini almana gerek kalmaz.

Single player oyunlar için LG C3 48" 4K 120hz televizyon almıştım, onun yanında FHD 360hz ips monitörüm sırıtıyordu şimdi bunla daha güzel bir ikili olacaklar. Çaktım 9 taksidi geçtim. Ocakta asgari zamlanıyor zaten 2.700tl aylık ödeme para bile değil arkadaşlar. İmkanı olan alsın.
Monitör.jpg

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
h.o dua et bana dsfadas
Geldiği zaman öyle olacak gibi :kekw:

Tavsiye ederim dostum maksimumdaki kampanyaya katılıp 1000tl maksipuanını da almayı unutma.

H.o dostum inan bana değecektir. Monitöre yatırıp yapmak para israfı değildir. Ekran kartını, işlemcini, anakartını, ramlerini, kasanı, psu'nu her şeyini değiştirirsin ama monitörün kaliteliyse seni 10 yıl bile götürür yenisini almana gerek kalmaz.

Single player oyunlar için LG C3 48" 4K 120hz televizyon almıştım, onun yanında FHD 360hz ips monitörüm sırıtıyordu şimdi bunla daha güzel bir ikili olacaklar. Çaktım 9 taksidi geçtim. Ocakta asgari zamlanıyor zaten 2.700tl aylık ödeme para bile değil arkadaşlar. İmkanı olan alsın.
Alıntıyı görüntüle
Babama da bir tane tıraş makinesi aldım. 25K'yı geçirdim sepeti 2K Maxipuan tertemiz oldu. İkimize de hayırlı uğurlu olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,639
Üyeler
159,950
Son üye
Salirain
Top Bottom