Olsaydı da çatlatsaydı keşke melek oldu :')kedin varsa üst köşeden ısırık aldır sağlamlık testi çatlıyor mu bak.
Çok mantıklı lan ben bunu niye düşünemedim.Geldiği zaman öyle olacak gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Babama da bir tane tıraş makinesi aldım. 25K'yı geçirdim sepeti 2K Maxipuan tertemiz oldu. İkimize de hayırlı uğurlu olsun.
1000 geliyor da diğer 1000 gelmeyecekti. İptal reddedildi az önce olmadı yeni bir tane sipariş verip diğerini kargodan teslim almam.Çabucak iptal olsun da az değil 2000 Puan.
İptal reddedildi ulan kartta da limit yokmuş. Bu gelip geri gidip iade olana kadar ürünün de fiyatı artabilir. Tadım kaçtı açıkçası1000 geliyor da diğer 1000 gelmeyecekti. İptal reddedildi az önce olmadı yeni bir tane sipariş verip diğerini kargodan teslim almam.
9 taksit olayı 15 Eylül'de bitiyormuş. Dikkat et.1000 geliyor da diğer 1000 gelmeyecekti. İptal reddedildi az önce olmadı yeni bir tane sipariş verip diğerini kargodan teslim almam.
İptal reddedildi ulan kartta da limit yokmuş. Bu gelip geri gidip iade olana kadar ürünün de fiyatı artabilir. Tadım kaçtı açıkçası
Haber verdiğiniz için sağolun.9 taksit olayı 15 Eylül'de bitiyormuş. Dikkat et.
Ucuz ürünlere taksit olmuyor genelde illa pahalı bir şey koymak gerekiyor gibi yanına.9 taksit olayı 15 Eylül'de bitiyormuş. Dikkat et.
ne oldu neden iptal ettin acaba yada iade.
Maksimumda 25.000tl'den itibaren 2.000tl maksipuan 15.000-24.999 arasına da 1000tl maksipuan veriyor. Diğer arkadaş sepete birkaç ürün ekleyerek totali 25.000tl üzerine çıkarmış ve 2.000tl maksipuan almış ben 1tl eksik yüzünden 1.000tl maksipuan alıyorum. Siparişim daha kargolanmadı derdim iptal edip sepet tutarını 25k üstüne çıkarıp yeniden sipariş etmekti ama kargolama aşamasına geçtikleri için iptal vermediler malesef. Kartımda da limit kalmadığı için yenisini sipariş edemiyorum.ne oldu neden iptal ettin acaba yada iade.
Evet 1000 üstü gibi bir şey galiba. Tıraş makinesi kötüydü aldım bi tane babama baktım 9 taksit veriyor.Haber verdiğiniz için sağolun.
Ucuz ürünlere taksit olmuyor genelde illa pahalı bir şey koymak gerekiyor gibi yanına.
Umalım ki 15'inden önce gelsin çabucak iade edebilin.Maksimumda 25.000tl'den itibaren 2.000tl maksipuan 15.000-24.999 arasına da 1000tl maksipuan veriyor. Diğer arkadaş sepete birkaç ürün ekleyerek totali 25.000tl üzerine çıkarmış ve 2.000tl maksipuan almış ben 1tl eksik yüzünden 1.000tl maksipuan alıyorum. Siparişim daha kargolanmadı derdim iptal edip sepet tutarını 25k üstüne çıkarıp yeniden sipariş etmekti ama kargolama aşamasına geçtikleri için iptal vermediler malesef. Kartımda da limit kalmadığı için yenisini sipariş edemiyorum.
Olursa olur olmazsa sağlık olsun. Aslında bu monitörden 2 tane almıştım ayın 5'inde satın almıştım sonra ayın 8'inde ekstrem kesilince ödemeyi 1 ay daha geç yapabilmek için ikinciyi sipariş etmiştim bu kargolanmayan ikinci. İlk geleni yarın mng'ye iadeye vereceğim onun parasının yetişme ihtimali var.Evet 1000 üstü gibi bir şey galiba. Tıraş makinesi kötüydü aldım bi tane babama baktım 9 taksit veriyor.
Umalım ki 15'inden önce gelsin çabucak iade edebilin.