Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Olursa olur olmazsa sağlık olsun. Aslında bu monitörden 2 tane almıştım ayın 5'inde satın almıştım sonra ayın 8'inde ekstrem kesilince ödemeyi 1 ay daha geç yapabilmek için ikinciyi sipariş etmiştim bu kargolanmayan ikinci. İlk geleni yarın mng'ye iadeye vereceğim onun parasının yetişme ihtimali var.
İşin yoğunluğundan mı konunun karışıklığından mı anlamak için 3 kere okudum :kekw:

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Fırat divitci
İşin yoğunluğundan mı konunun karışıklığından mı anlamak için 3 kere okudum :kekw:
Haklısınız çok karışmış artık, şöyle özetleyeyim. Kredi kartı ekstrek ayın 8'inde kesiliyor ama belki fiyatı artar diye ayın 5'inde alelacele monitorü aldım elime ulaştı kutusunu açmadım. Sonra ayın 8'i gelince taksiti ödemeye bir sonraki ay başlarım diye ikinciyi sipariş ettim ilkini kargoya verir parasını geri alırım diye. Bu konuda zaten kargolanmadığı için iade etmeye çalıştığım monitör ikinci sipariş ettiğim. Ben yarın ilk geleni mng kargodan iadeye vericem onun iadesini bu monitörün fiyatı artmadan alma ihtimalim var.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Haklısınız çok karışmış artık, şöyle özetleyeyim. Kredi kartı ekstrek ayın 8'inde kesiliyor ama belki fiyatı artar diye ayın 5'inde alelacele monitorü aldım elime ulaştı kutusunu açmadım. Sonra ayın 8'i gelince taksiti ödemeye bir sonraki ay başlarım diye ikinciyi sipariş ettim ilkini kargoya verir parasını geri alırım diye. Bu konuda zaten kargolanmadığı için iade etmeye çalıştığım monitör ikinci sipariş ettiğim. Ben yarın ilk geleni mng kargodan iadeye vericem onun iadesini bu monitörün fiyatı artmadan alma ihtimalim var.
Umarım istediğiniz gibi olur her şey. Benim için gereksiz bir harcama gibi oldu aslında ama geleceği düşünerek biraz da açgözlülük ile almış oldum. Aldık bir kere.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Maksimumda 25.000tl'den itibaren 2.000tl maksipuan 15.000-24.999 arasına da 1000tl maksipuan veriyor. Diğer arkadaş sepete birkaç ürün ekleyerek totali 25.000tl üzerine çıkarmış ve 2.000tl maksipuan almış ben 1tl eksik yüzünden 1.000tl maksipuan alıyorum. Siparişim daha kargolanmadı derdim iptal edip sepet tutarını 25k üstüne çıkarıp yeniden sipariş etmekti ama kargolama aşamasına geçtikleri için iptal vermediler malesef. Kartımda da limit kalmadığı için yenisini sipariş edemiyorum.
Anladım teşekkürler.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ahmet Unsal
Mevcutta 165 hz Asus 1080p monitörüm var. Mevcut sistemime zaten böyle bir şey lazım. Maximum kart kampanyası bana da cazip geliyor.
3D programlama ve valo cs2 vb. oyunlarda oynuyorum. Alan arkadaşlar tavsiye eder mi?

Artı ve Eksilerini detaylı paylaşabilecek var mı?

Teşekkürler.

Mevcutta 165 hz Asus 1080p monitörüm var. Mevcut sistemime zaten böyle bir şey lazım. Maximum kart kampanyası bana da cazip geliyor.
3D programlama ve valo cs2 vb. oyunlarda oynuyorum. Alan arkadaşlar tavsiye eder mi?

Artı ve Eksilerini detaylı paylaşabilecek var mı?

Teşekkürler.
Bunların hepsi 1080p 165 hz monitörden geçmiş birinin görüşleri. Ben daha önce 2K monitör kullanmadım belki bu meseleleri daha farklı yorumlamama neden olabilir. 2K IPS ve VA kullanan arkadaşlardan da dinlemeniz iyi olacaktır.

İncelemelerini izlemeyi ve okumayı unutmayın.

Ben asus vg249q1r modelinden geçtim. Oled ekranlar sabit görüntüleri pek sevmiyor. Sizin açınızdan 3D programlama konusunda biraz şüpheye düştüm. "oled burn-in" yazarak meseleyi daha rahat anlayabilirsiniz. Sabit görüntülü programlar ile çok uzun süreler çalışanlar için oled pek tavsiye edilmiyor. Örneğin her gün saatlerce internette gezinen birinin tarayıcı araç çubuğu monitörde oled yanmasına neden oluyor.
Burn-in engellemek/süresini olabildiğince geciktirmek için masaüstü simgelerini ve görev çubuğunu gizlemeniz, duvar kağıdını sık sık değişecek şekilde ayarlamanız, ekran koruyucu kullanmanız gibi tavsiyeler veriliyor. Bunların hepsini uygulayınca alışma süreci oluyor tabii ki. Benim oynadığım oyunlar arasında iki oyunda coil whine sesi geliyor. Belki benim monitöre özeldir bilmiyorum. Birisi dying light 2 diğeri cyberpunk. Ben rahatsız olmuyorum.
4 saatte bir (isterseniz süreyi uzatabiliyorsunuz) kapatayım mı kanka bir dinleneyim diye uyarı veriyor 😅 ama dediğim gibi uzatabiliyorsunuz.
Kısaca monitör dikkat gerektiriyor.
Bunlar eksi sayılabilir.

Artıları: Harika renkler (keşke kalibrasyon için cihazım olsaydı daha ne kadar güzel renk alabilirim merak ediyorum.)
Büyüleyici bak gerçekten söylüyorum büyüleyici bir siyah. Ekran koruyucuyu siyah ayarla gecenin ortası kapkaranlık odada monitör kapalı sanırsın.
1080p çözünürlükten 2K'ya geçtiğin için zaten inanılmaz bir netlik ve kalite farklı göreceksin.
360 HZ rekabetçi oyunlarda çok çok farklı. (165 hz'den geçtiğim için olabilir.)
Monitörü kullanmaya başladım başlayalı oyun zevkim geri döndü. Film falan tüketmem zaten ama youtube hdr doğa videoları açıp izler oldum çok güzel gözüküyor 😄
Monitörün kendisi de çok güzel görünüyor. Hareket kabiliyeti çok iyi bence.
Parlaklık 50 kademe ben gece-gündüz 28 parlaklık değerinde kullanıyorum odam öğlen iyi güneş alır ama monitöre direkt güneş ışığı vurmaz benim için gayet yeterli hatta beyaz ağırlıklı sahnelerde gece gözümü alıyor fazla geliyor.
Amazon satıcılı olması büyük rahatlıktı benim için bu da büyük artı bence. Sonuç olarak verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum. Şu an ki gördüklerimi silmeden/değiştirmeden sipariş anına tekrar döndürseler yine sipariş geçerdim.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ahmet Unsal
Bunların hepsi 1080p 165 hz monitörden geçmiş birinin görüşleri. Ben daha önce 2K monitör kullanmadım belki bu meseleleri daha farklı yorumlamama neden olabilir. 2K IPS ve VA kullanan arkadaşlardan da dinlemeniz iyi olacaktır.

Ben asus vg249q1r modelinden geçtim. Oled ekranlar sabit görüntüleri pek sevmiyor. Sizin açınızdan 3D programlama konusunda biraz şüpheye düştüm. "oled burn-in" yazarak meseleyi daha rahat anlayabilirsiniz. Sabit görüntülü programlar ile çok uzun süreler çalışanlar için oled pek tavsiye edilmiyor. Örneğin her gün saatlerce internette gezinen birinin tarayıcı araç çubuğu monitörde oled yanmasına neden oluyor.
Burn-in engellemek/süresini olabildiğince geciktirmek için masaüstü simgelerini ve görev çubuğunu gizlemeniz, duvar kağıdını sık sık değişecek şekilde ayarlamanız, ekran koruyucu kullanmanız gibi tavsiyeler veriliyor. Bunların hepsini uygulayınca alışma süreci oluyor tabii ki. Benim oynadığım oyunlar arasında iki oyunda coil whine sesi geliyor. Belki benim monitöre özeldir bilmiyorum. Birisi dying light 2 diğeri cyberpunk. Ben rahatsız olmuyorum.
4 saatte bir (isterseniz süreyi uzatabiliyorsunuz) kapatayım mı kanka bir dinleneyim diye uyarı veriyor 😅 ama dediğim gibi uzatabiliyorsunuz.
Bunlar eksi sayılabilir.

Artıları: Harika renkler (keşke kalibrasyon için cihazım olsaydı daha ne kadar güzel renk alabilirim merak ediyorum.)
Büyüleyici bak gerçekten söylüyorum büyüleyici bir siyah. Ekran koruyucuyu siyah ayarla gecenin ortası kapkaranlık odada monitör kapalı sanırsın.
1080p çözünürlükten 2K'ya geçtiğin için zaten inanılmaz bir netlik ve kalite farklı göreceksin.
Monitörü kullanmaya başladım başlayalı oyun zevkim geri döndü. Film falan tüketmem zaten ama youtube hdr doğa videoları açıp izler oldum çok güzel gözüküyor 😄
Parlaklık 50 kademe ben gece-gündüz 28 parlaklık değerinde kullanıyorum odam öğlen iyi güneş alır ama monitöre direkt güneş ışığı vurmaz benim için gayet yeterli hatta beyaz ağırlıklı sahnelerde gece gözümü alıyor fazla geliyor.
Amazon satıcılı olması büyük rahatlıktı benim için bu da büyük artı bence. Sonuç olarak verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum. Şu an ki gördüklerimi silmeden/değiştirmeden sipariş anına tekrar döndürseler yine sipariş geçerdim.

Hocam bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Sipariş verdim :D

1725880822446.png

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
eyyüb

Bunlar eksi sayılabilir.

hepsini okudum şubat ayından beri stok girmesini bekliyorum ürünü ön siparış ile aldım 2.5 haftadır ürün gümrükten geçmesini bekliyorum 4k oled aldım bu arada çok şükür bu hafta elime geçicek ben hariç herkes oledini aldı galiba gelir gelmez akşamları işten çıktımmı 1 hafta ona ilgi ve şefkat gösterip oyun oynucam hakkını vericem monitorun :D
(not:hanım la çocugu köylerine yollıcam ) :D
bayadır oyundan zevk almıyordum zevk almaya başlarım herhalde monitorden.

Son düzenleme:
hepsini okudum şubat ayından beri stok girmesini bekliyorum ürünü ön siparış ile aldım 2.5 haftadır ürün gümrükten geçmesini bekliyorum 4k oled aldım bu arada çok şükür bu hafta elime geçicek ben hariç herkes oledini aldı galiba gelir gelmez akşamları işten çıktımmı 1 hafta ona ilgi ve şefkat gösterip oyun oyucam hakkını vericem monitorun :D
(not:hanım la çocugu köylerine yollıcam ) :D
bayadır oyundan zevk almıyordum zevk almaya başlarım herhalde monitorden.
Çok zevk alacaksın bence. Ben uzun süredir oturmuyordum şimdi işten dönmeyi bekliyorum 😊

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Çok zevk alacaksın bence. Ben uzun süredir oturmuyordum şimdi işten dönmeyi bekliyorum 😊
Ürün yorumlarını okuyunca biraz korktum ama hayırlısı Samsung'un üzmeyeceğini düşünüyorum. Oled ile IPS bir değil sonuç olarak. Müşteri temsilcisi ürünün panel ve garantisinin 2 yıl olduğunu söyledi ama bir kaç yerde 3 yıl olduğunu gördüm. Hangisi doğru?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
eyyüb
Ürün yorumlarını okuyunca biraz korktum ama hayırlısı Samsung'un üzmeyeceğini düşünüyorum. Oled ile IPS bir değil sonuç olarak. Müşteri temsilcisi ürünün panel ve garantisinin 2 yıl olduğunu söyledi ama bir kaç yerde 3 yıl olduğunu gördüm. Hangisi doğru?
genel olarak hepsi 3 yıl verdi yurt dışındada samsungda 3 yıl büyük ihtimal burdada 2 felan.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

Ekler

• Screenshot_20240909_163537_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20240909_163537_Samsung Internet.jpg