shaco27
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,115
- İsim
- eyyüb
- Konu Sahibi Konu Sahibi
https://i.rtings.com/assets/product...-oled-g6-g60sd-s27dg60/rtings-icc-profile.icm indir yükle dene renk profili bu.Arkadaşlar monitör geldi. Açıkçası monitör güzel. Ama nedense bana ben OLED'im hissiyatı vermedi ilk başta. Ufak tefek renk ayarı falan yaptım parlaklık arttırınca edince kendine geldi biraz. IPS'e göre baya bir fark var. Ama 25K eder mi bilemiyorum. Panel yanmasın diye çekeceğimiz cefa falan biraz bilemedim yani. 360Hz akıyor gidiyor. Parlaklık gayet yeterli 25'te kullanıyorum 50'ye kadar çıkıyor. Ufak bir fotoğraf bırakayım şuraya daha masayı tam toplayamadım deniyorum çirkin duruyor. (Mutfak masama laf etmeyin lütfen para kalmadı masaya xd). Ufak bir video şey ettim de hiç içime sinmedi yav. @shaco27
Mesaj otomatik birleştirildi:
benimkide yarın geliyor dell atarımArkadaşlar monitör geldi. Açıkçası monitör güzel. Ama nedense bana ben OLED'im hissiyatı vermedi ilk başta. Ufak tefek renk ayarı falan yaptım parlaklık arttırınca edince kendine geldi biraz. IPS'e göre baya bir fark var. Ama 25K eder mi bilemiyorum. Panel yanmasın diye çekeceğimiz cefa falan biraz bilemedim yani. 360Hz akıyor gidiyor. Parlaklık gayet yeterli 25'te kullanıyorum 50'ye kadar çıkıyor. Ufak bir fotoğraf bırakayım şuraya daha masayı tam toplayamadım deniyorum çirkin duruyor. (Mutfak masama laf etmeyin lütfen para kalmadı masaya xd). Ufak bir video şey ettim de hiç içime sinmedi yav. @shaco27