Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
eyyüb
Arkadaşlar monitör geldi. Açıkçası monitör güzel. Ama nedense bana ben OLED'im hissiyatı vermedi ilk başta. Ufak tefek renk ayarı falan yaptım parlaklık arttırınca edince kendine geldi biraz. IPS'e göre baya bir fark var. Ama 25K eder mi bilemiyorum. Panel yanmasın diye çekeceğimiz cefa falan biraz bilemedim yani. 360Hz akıyor gidiyor. Parlaklık gayet yeterli 25'te kullanıyorum 50'ye kadar çıkıyor. Ufak bir fotoğraf bırakayım şuraya daha masayı tam toplayamadım deniyorum çirkin duruyor. (Mutfak masama laf etmeyin lütfen para kalmadı masaya xd). Ufak bir video şey ettim de hiç içime sinmedi yav. @shaco27
https://i.rtings.com/assets/product...-oled-g6-g60sd-s27dg60/rtings-icc-profile.icm indir yükle dene renk profili bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar monitör geldi. Açıkçası monitör güzel. Ama nedense bana ben OLED'im hissiyatı vermedi ilk başta. Ufak tefek renk ayarı falan yaptım parlaklık arttırınca edince kendine geldi biraz. IPS'e göre baya bir fark var. Ama 25K eder mi bilemiyorum. Panel yanmasın diye çekeceğimiz cefa falan biraz bilemedim yani. 360Hz akıyor gidiyor. Parlaklık gayet yeterli 25'te kullanıyorum 50'ye kadar çıkıyor. Ufak bir fotoğraf bırakayım şuraya daha masayı tam toplayamadım deniyorum çirkin duruyor. (Mutfak masama laf etmeyin lütfen para kalmadı masaya xd). Ufak bir video şey ettim de hiç içime sinmedi yav. @shaco27
benimkide yarın geliyor dell atarım :D

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Sorunlar giderek artıyor :kekw:

@shaco27 ayarlar sekmesinde şöyle bir yeşillik beliriyor xd

Ekler

• 20240911_190026.jpg
    20240911_190026.jpg
    1.2 MB · Hit: 80
Son düzenleme:
Kafama takılan bir husus var. Fazlalık sanal bir çerçeve var bunun nedenini çözemedim. Bunun nedeni nedir? Bir de CS'de yaşadım bu sorunu oyunu bir kaç kez açmaya çalışıyorum zar zor açılıyor.
O sanal çerçeve içerisinde bazen yer değiştiriyor pikseller ekran kayıyor. O da oled yanmasını engellemek için. Ekrana çok dikkatli bakarsanız farkediliyor.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
O sanal çerçeve içerisinde bazen yer değiştiriyor pikseller ekran kayıyor. O da oled yanmasını engellemek için. Ekrana çok dikkatli bakarsanız farkediliyor.
Şu yeşilliğin sebebini merak ettim ben asıl.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
eyyüb
Sorunlar giderek artıyor :kekw:

@shaco27 ayarlar sekmesinde şöyle bir yeşillik beliriyor xd
10 bit yapmamışsın monitoru.renk ondan kötü olabilir.
hdmi ile 12 bit renk dağı gösteriyor.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,824
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Bu mat bir oled. özellikle maximum kartı olanların 6 taksit ve 2000 puan avantajı ile kaçırmaması gereken bir ürün.
Bunu da aldım lanet olsun girmeyeceğim sıcak fırsatlara bir daha :)
hocam masallah nasil aliyorsunuz ya

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Fırat divitci
Selam arkadaşlar bu monitör alınır mı bu fiyata sizce, oled yanma mevzusu cok korkutuyor
Kesinlikle alınır. Ben çektim. Maximum ile alırsan 25.000tl'ye 2150tl maxipuan veriyor. ve vade farksız 9 taksit var. (Maximum uygulamasından kampanyaya katıl sepete ucuz bir şey daha ekle 25.000tl'yi geç)

hocam masallah nasil aliyorsunuz ya
Bence fiyatı güzel ya diğer markaların 240hz monitörleri daha pahalı. Ben single player oyunlar için 4k 120hz 48" oled lg c3 almıştım. Bunu da online oyunlar ve masaüstünde gezinmek için alıcam oled ekranın yanına IPS ekran yakışmaz pek göze batar.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ahmet Unsal
H.o hocam. Bence aldığınıza pişman olmazsınız. 360hz zaten güzel bir şey. Bir de ghostingi tamamen 0'a indirip ms'i de 0'a indirdiğinizde mükemmel bir şey oluyor. Farkı aşağıya bırakıcam. Renkleri zaten mükem.

Soldaki bu monitör sağdaki de IPS olan bir 360hz monitör. Yani 360hz oled 540hz bir IPS'in verdiği görüntü netliğini ve akıcılığını veriyor.
Alıntıyı görüntülemeldir
Hocam Bugün geldi ve kullanıyorum. Renkler ve akıcılık güzel. Dediğiniz ghostingi 0 indirme olayını tam çözemedim. Detay verebilir misin?

Kesinlikle alınır. Ben çektim. Maximum ile alırsan 25.000tl'ye 2150tl maxipuan veriyor. ve vade farksız 9 taksit var. (Maximum uygulamasından kampanyaya katıl sepete ucuz bir şey daha ekle 25.000tl'yi geç)

Bence fiyatı güzel ya diğer markaların 240hz monitörleri daha pahalı. Ben single player oyunlar için 4k 120hz 48" oled lg c3 almıştım. Bunu da online oyunlar ve masaüstünde gezinmek için alıcam oled ekranın yanına IPS ekran yakışmaz pek göze batar.
Aynı kampanyadan yararlandım 2150 TL puan gelecek :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
pozitif ve negatif yorumlarını deneyimlersen benle sevinirim ben parlaklığından dolayı almadım genel artı ve eski olarak yorum geçme şansın varsa sevinirim hocam.

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Monitör geldi 3 gün kullandım iade ettim hala 2723df monitörünü kullanıyorum. Ürün arızalı geldi belki dedim olmadı.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
pozitif ve negatif yorumlarını deneyimlersen benle sevinirim ben parlaklığından dolayı almadım genel artı ve eski olarak yorum geçme şansın varsa sevinirim hocam.
Malzeme kalitesi oldukça yüksek. Panel kalitesi güzel. Ben memnun kaldım ilk kullanıma göre pek bir şey fark etmedi benim için telefondan bir aşinalık vardı. Ne ile karşılaşacağımı az çok bildiğim için çok fazla ayılıp bayılamadım. CS, PUBG gibi oyunlar oynadım monitör akıyor zaten 360Hz'e bir lafım yok. IPS ile yan yana durunca fark ediliyor asıl olay. Biraz daha kullanayım bakacağım. Parlaklık bence gayet yeterli.

Top Bottom