Clyde
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 602
- İsim
- Yiğit Özdemir
- İlgilendiği Kategoriler
- Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
- amx_v2
- Discord
- amx_v2
Aşığım şu Dell'e aşık. Fiyat olarak uygun olsaydı alacaktım bir tane. Hayırlı uğurlu olsun. Bize Samsung aldırıp kendine Alienware alan adam xd.geriden geliyor demişşin ama bu gözlere sıkıntı yapmıyor anlamına gelmiyor.
aferim kopyala yapıştır 30 yıl ileri taşıdın süper zeka kardeşim.
bütün herkese mualif yorumlarında şahane.
sen 3000 nit bul karşısında otur problem olmaz sana ne olsa mini led yormaz gözünü.
herhalde güneş altında kullanıyor herkes monitoru birde mat kaplama bu model.
bir insan her posta gelip bok atıp o alınmaz bu böyle şu söyle .
şunun gibi (teknolojik olarak kafa 20 yıl geriden geliyor sana olayı kısaca anlatayım) yorumlar atip toksit olamaz sana ağır itam bulunurumda neyse.
engellimde her posta saçma sapan yazılarını saçma aşırı tepkilerini görmeyeyim senin.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim Dell geldi 32inc olan kargoda açtım kontrol sağlam ölü pixel veya sorun yoksa muazam olur. 3haftadır kargo bekliyorumdum.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben nedense 360Hz'i aman aman hissedemedim benim gözler kör oldu galiba xd. Daha akıcı ama 1 2 saatte alıştı gözüm. 60 Hz'den 144 Hz'e geçişim çok daha etkileyici olmuştu.Anladım hocam ben onu bilmiyordum
CS2'de sadece test etme imkanım oldu 165 HZ'den geçince gerçekten fark ettiriyor.
Biraz renk ayarları yapmam gerekecek onu da ufak ufak deneyerek ayarlamaya çalışağım