Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
geriden geliyor demişşin ama bu gözlere sıkıntı yapmıyor anlamına gelmiyor.
aferim kopyala yapıştır 30 yıl ileri taşıdın süper zeka kardeşim.
bütün herkese mualif yorumlarında şahane.
sen 3000 nit bul karşısında otur problem olmaz sana ne olsa mini led yormaz gözünü.
herhalde güneş altında kullanıyor herkes monitoru birde mat kaplama bu model.
bir insan her posta gelip bok atıp o alınmaz bu böyle şu söyle .
şunun gibi (teknolojik olarak kafa 20 yıl geriden geliyor sana olayı kısaca anlatayım) yorumlar atip toksit olamaz sana ağır itam bulunurumda neyse.
engellimde her posta saçma sapan yazılarını saçma aşırı tepkilerini görmeyeyim senin.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim Dell geldi 32inc olan kargoda açtım kontrol sağlam ölü pixel veya sorun yoksa muazam olur. 3haftadır kargo bekliyorumdum.

Alıntıyı görüntüle
Aşığım şu Dell'e aşık. Fiyat olarak uygun olsaydı alacaktım bir tane. Hayırlı uğurlu olsun. Bize Samsung aldırıp kendine Alienware alan adam xd.

Anladım hocam ben onu bilmiyordum :D

CS2'de sadece test etme imkanım oldu 165 HZ'den geçince gerçekten fark ettiriyor.
Biraz renk ayarları yapmam gerekecek onu da ufak ufak deneyerek ayarlamaya çalışağım
Ben nedense 360Hz'i aman aman hissedemedim benim gözler kör oldu galiba xd. Daha akıcı ama 1 2 saatte alıştı gözüm. 60 Hz'den 144 Hz'e geçişim çok daha etkileyici olmuştu.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
eyyüb
Aşığım şu Dell'e aşık. Fiyat olarak uygun olsaydı alacaktım bir tane. Hayırlı uğurlu olsun. Bize Samsung aldırıp kendine Alienware alan adam xd.
bütçe meselesi knk öyle deme gtmuz acıldı :D ödemesi çok ağır en iyisini sen yaptın yemeden içmeden ödemesini yapıyorum :D iyi zam yedi zaten 10 stok gelmişti.

Ben nedense 360Hz'i aman aman hissedemedim benim gözler kör oldu galiba xd. Daha akıcı ama 1 2 saatte alıştı gözüm. 60 Hz'den 144 Hz'e geçişim çok daha etkileyici olmuştu.
60 hz üstü göz ayırt ediyordu 165 360 hz biraz gözler ayırt edemiyor gibi :) ama akıcıdır yinede.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
bütçe meselesi knk öyle deme gtmuz acıldı :D ödemesi çok ağır en iyisini sen yaptın yemeden içmeden ödemesini yapıyorum :D iyi zam yedi zaten 10 stok gelmişti.
O sisteme de yakıştı ama şimdi öyle demeyelim. Benim ödeme yok gibi bir şey aylık toplam 3 3.5k ödemem var. Gelecek aya bir Yurt Dışı S24 UItra aldık mı tadından yenmeyecek.

60 hz üstü göz ayırt ediyordu 165 360 hz biraz gözler ayırt edemiyor gibi :) ama akıcıdır yinede.
Bende Mavi-Yeşil renk körlüğü var. Renk körlüğü modunu deneyeyim dedim meğersem benim gözler bozukmuş :(.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
eyyüb
O sisteme de yakıştı ama şimdi öyle demeyelim. Benim ödeme yok gibi bir şey aylık toplam 3 3.5k ödemem var. Gelecek aya bir Yurt Dışı S24 UItra aldık mı tadından yenmeyecek.
aynen 100 tlilik terlikle geziyorum asdasdsa sistem alıp yırtık donla gezmeye benziyor bu iş :D :D :D
sen parayı telefona yatırım yapıcaksın oda güzel seviyorsan :)

Bende Mavi-Yeşil renk körlüğü var. Renk körlüğü modunu deneyeyim dedim meğersem benim gözler bozukmuş :(.
deme ya :( renk profilini denedinmi attığımı

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fırat divitci
Anladım hocam ben onu bilmiyordum :D

CS2'de sadece test etme imkanım oldu 165 HZ'den geçince gerçekten fark ettiriyor.
Biraz renk ayarları yapmam gerekecek onu da ufak ufak deneyerek ayarlamaya çalışağım
Biri hazır dosya atmıştı. Bu nonitörün renkleri için. Bilgisayara indirdim ben atarım eve gidince

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
aynen 100 tlilik terlikle geziyorum asdasdsa sistem alıp yırtık donla gezmeye benziyor bu iş :D :D :D
sen parayı telefona yatırım yapıcaksın oda güzel seviyorsan :)

deme ya :( renk profilini denedinmi attığımı
Evet şu an da o duruyor. Benim gözlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çok ayırt edemedim. İçeride TCL C745 var. Panel kalitesi olarak aşırı memnunum. Onunla bir karşılaştırdım. %100 Local Dimming mevcut gerçekten gördüğüm en kaliteli VA panellerden birisi OLED'e kafa tutuyor siyah performansında. Üşenmesem kasayı götürüp yanına koyacağım da üşeniyorum. Şöyle bir yan yana bakmak lazım bakalım orada belli olur aslında ne olduğu IPS ile bakınca fark belli zaten de.

Şu an aklıma takılan 2 husus var. Birisi monitörü nasıl güncelleyeceğim. 2. Parlaklığı 50 kademeden 25 kademede kullanıyorum. Gündüz daha belli etti kendini düşük parlaklık biraz ekran pembe duruyor. 50'ye çeksem acaba panele sıkıntı yaratır mı? (Şu an göz bebeğimden daha değerli her şeyi düşünmek gerek xd.).

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
eyyüb
Evet şu an da o duruyor. Benim gözlerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum çok ayırt edemedim. İçeride TCL C745 var. Panel kalitesi olarak aşırı memnunum. Onunla bir karşılaştırdım. %100 Local Dimming mevcut gerçekten gördüğüm en kaliteli VA panellerden birisi OLED'e kafa tutuyor siyah performansında. Üşenmesem kasayı götürüp yanına koyacağım da üşeniyorum. Şöyle bir yan yana bakmak lazım bakalım orada belli olur aslında ne olduğu IPS ile bakınca fark belli zaten de.

Şu an aklıma takılan 2 husus var. Birisi monitörü nasıl güncelleyeceğim. 2. Parlaklığı 50 kademeden 25 kademede kullanıyorum. Gündüz daha belli etti kendini düşük parlaklık biraz ekran pembe duruyor. 50'ye çeksem acaba panele sıkıntı yaratır mı? (Şu an göz bebeğimden daha değerli her şeyi düşünmek gerek xd.).
https://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_LATIN_EN&OriginYN=N&ModelType=N&ModelName=S27DG602SN&CttFileID=8609827&CDCttType=SW&VPath=SW/202405/20240514170303450/EasySettingMSIX64_V3.0.11.msi sunla bir denesene güncelleme varmı acaba.
flashtan atıyordukta bazen flash seciyordu eski modeller.
1726130110526.png

veya yazıcı kablosu gibi kablo cıkıyor windows üstünden atıyordun bazı modellerde şuan nasıl bilmiyorum.
şuan gücelleme yok galiba.
Tcl tvler harika qled birde sendeki bence bizde c755 leri var satıyoruz dükkan çok tatlı tcl tvleri :)

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
https://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=UNI_LATIN_EN&OriginYN=N&ModelType=N&ModelName=S27DG602SN&CttFileID=8609827&CDCttType=SW&VPath=SW/202405/20240514170303450/EasySettingMSIX64_V3.0.11.msi sunla bir denesene güncelleme varmı acaba.
flashtan atıyordukta bazen flash seciyordu eski modeller.
Alıntıyı görüntüle
veya yazıcı kablosu gibi kablo cıkıyor windows üstünden atıyordun bazı modellerde şuan nasıl bilmiyorum.
şuan gücelleme yok galiba.
Tcl tvler harika qled birde sendeki bence bizde c755 leri var satıyoruz dükkan çok tatlı tcl tvleri :)
755 bakındım ama pahalıydı. Miniled'di yanlış hatırlamıyorsam bir de o. Hem şık hem çok güzel bir paneli var. 745'i de aldıkda uyuyor öyle.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
eyyüb
755 bakındım ama pahalıydı. Miniled'di yanlış hatırlamıyorsam bir de o. Hem şık hem çok güzel bir paneli var. 745'i de aldıkda uyuyor öyle.
aynen miniled
1726132628558.png

elimizdekiler bunlar.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Monitör açıldı güncelleme yapılıyor dedi sonra hata verdi sonrasında inceleyeyim dedim bu seferde sola eğik duruyor masaüstü sağ tamamen doldurulmuş şekilde sol biraz basık biçimdeydi biraz denedim olmadı zaten arada fazla bir fark hissetmedim iade ettim
Neye göre fark göremediniz acaba merak ettim.

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Neye göre fark göremediniz acaba merak ettim.
Hocam benim ürünüm problemliydi paneli tam oturmamış ve kayıktı üstüne güncelleme yapamadım. Sadece rtings üzerinden önerilen ayarları yapabildim. ortalama 2 günlük deneyimimde mevcut olan monitörüm arasında oha oled denecek kadar bir fark yoktu

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Hocam benim ürünüm problemliydi paneli tam oturmamış ve kayıktı üstüne güncelleme yapamadım. Sadece rtings üzerinden önerilen ayarları yapabildim. ortalama 2 günlük deneyimimde mevcut olan monitörüm arasında oha oled denecek kadar bir fark yoktu
Bana da kullanırken "lan OLED'e bak üff" gibi bir hissiyat vermedi. İade etmeyi düşündüm ama yatırım gibi bir şey ileride ne olacağını bilemiyoruz. Bu değerlerde bir monitör için de aslında (2025 için) çok pahalı değil gibi. 9 taksit aklımı çeldi bir çılgınlık yaptım aldım ben de. Bu arada güncelleme bulamadım. İşten dolayı da çok uğraşamadım. Haftasonu oturup şöyle inciğine cıncığına gireceğim monitöre.

Top Bottom