Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

rafetsunal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Rafet Sunal
Bana da kullanırken "lan OLED'e bak üff" gibi bir hissiyat vermedi. İade etmeyi düşündüm ama yatırım gibi bir şey ileride ne olacağını bilemiyoruz. Bu değerlerde bir monitör için de aslında (2025 için) çok pahalı değil gibi. 9 taksit aklımı çeldi bir çılgınlık yaptım aldım ben de. Bu arada güncelleme bulamadım. İşten dolayı da çok uğraşamadım. Haftasonu oturup şöyle inciğine cıncığına gireceğim monitöre.
hocam sizin monitör paneli kayıkmı yoksa tam olarak oturmuş vaziyette mi

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
Hocam benim ürünüm problemliydi paneli tam oturmamış ve kayıktı üstüne güncelleme yapamadım. Sadece rtings üzerinden önerilen ayarları yapabildim. ortalama 2 günlük deneyimimde mevcut olan monitörüm arasında oha oled denecek kadar bir fark yoktu
tamamdır teşekkürler. almaktan tamamen vazgeçtim artık.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
hocam sizin monitör paneli kayıkmı yoksa tam olarak oturmuş vaziyette mi
Tam oturmuş vaziyette. Bir eğrisi yamuğu yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kişiye sorunlu geldi diye size de sıkıntılı ürün gelecek değil ya. Ben kullanmaya başlayalı 3 gün oluyor. Çok şık çok güzel bir monitör.

Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Berkay Demir
Bana da kullanırken "lan OLED'e bak üff" gibi bir hissiyat vermedi.
Bu hissiyati alamamanin en temel sebebi mat ekran olmasi olabilir. Mat ekran iyi guzel yansimalari engelliyor ama canliligi olduruyor. Bu sebeple 271QPX ve 271QRX benim icin OLED G6'ya kiyasla daha iyi iki secenek. Bir de OLED G6'nin PS5 icin 4K destegi yok, Xbox icin de 4K 120 Hz destegi yok, 271QPX ve 271QRX'in ise her ikisine de 4K 120 Hz destegi var.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bu hissiyati alamamanin en temel sebebi mat ekran olmasi olabilir. Mat ekran iyi guzel yansimalari engelliyor ama canliligi olduruyor. Bu sebeple 271QPX ve 271QRX benim icin OLED G6'ya kiyasla daha iyi iki secenek. Bir de OLED G6'nin PS5 icin 4K destegi yok, Xbox icin de 4K 120 Hz destegi yok, 271QPX ve 271QRX'in ise her ikisine de 4K 120 Hz destegi var.
4K desteğine ihtiyaç duymadım. CS oynadığım için Hz daha önemli geldi bana. Konsol da sevmem kullanmıyorum. Parlaklığı kökleyince keyif verdi monitör. Tek sorun alt tab süresi çok uzun ve bekletiyor. Bu hiç hoşuma gitmiyor. Çok uzun sürüyor Alt Tab atmak.

BabaVoss7

80+ Silver
4K desteğine ihtiyaç duymadım. CS oynadığım için Hz daha önemli geldi bana. Konsol da sevmem kullanmıyorum. Parlaklığı kökleyince keyif verdi monitör. Tek sorun alt tab süresi çok uzun ve bekletiyor. Bu hiç hoşuma gitmiyor. Çok uzun sürüyor Alt Tab atmak.
Bunun monitörle ilgili olduğunu ilk defa duyuyorum şahsen

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Pencere modu veya penceresiz gibi girersen düzeliyor g6 display 2.1 yok gözüküyor varsa desteği 7000 seri ekran kartı varsa tam ekran gecikme yapmaz.
5000 serisindede display port 2.1 gelicek.
Dsc açılıyor görüntüsü büyük ihtimal ondan dolayı gecikiyor.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Pencere modu veya penceresiz gibi girersen düzeliyor g6 display 2.1 yok gözüküyor varsa desteği 7000 seri ekran kartı varsa tam ekran gecikme yapmaz.
5000 serisindede display port 2.1 gelicek.
Dsc açılıyor görüntüsü büyük ihtimal ondan dolayı gecikiyor.
Tam ekran uygulama açılırken sol üstte Display Port yazısı çıkıyor sürekli ve her Alt TAB attığımda 5-15 saniye bilgisayar bildiğin donuyor gibi bir şey oluyor. Dikey ekran olarak kullandığım için yan ekran da bir işe yaramıyor şu an :D. Kick üzerinden yayın açtım fakat sağ ekrana bir şey attığımda kayıp gidiyor sağ tarafa doğru.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Tam ekran uygulama açılırken sol üstte Display Port yazısı çıkıyor sürekli ve her Alt TAB attığımda 5-15 saniye bilgisayar bildiğin donuyor gibi bir şey oluyor. Dikey ekran olarak kullandığım için yan ekran da bir işe yaramıyor şu an :D. Kick üzerinden yayın açtım fakat sağ ekrana bir şey attığımda kayıp gidiyor sağ tarafa doğru.
knk fantestik şeyler deniyor gibi yazıyorsun yapma ne şekilde kullanıyorsun bilmiyorum ama yapma :D :D

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
knk fantestik şeyler deniyor gibi yazıyorsun yapma ne şekilde kullanıyorsun bilmiyorum ama yapma :D :D
Mesela bir sorun daha buldum. Cs'yi 4:3 oynuyorum. Önceden aldığım klipler geniş ekran oluyordu ama şu an black bar şeklinde alıyor ve düzeltemiyorum :kekw:

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
eyyüb
Mesela bir sorun daha buldum. Cs'yi 4:3 oynuyorum. Önceden aldığım klipler geniş ekran oluyordu ama şu an black bar şeklinde alıyor ve düzeltemiyorum :kekw:

16:9 haricinde geçiş varmı ayarlarda 4.3 felan.
bende dün hdr denedim efsaneydi hdr 400 felan bile fazla oluyor sırf dollby için acıyorum.
hdr 1000 çok manyak ama açmaya gerek yok.
tek tuş profil değiştirme olsa keşke yorulmasak.
smart hdr otomotik seçiyor.
fec12225-2d46-4700-95fd-7585e6fd9316.jpeg

Son düzenleme:

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
16:9 haricinde geçiş varmı ayarlarda 4.3 felan.
bende dün hdr denedim efsaneydi hdr 400 felan bile fazla oluyor sırf dollby için acıyorum.
hdr 1000 çok manyak ama açmaya gerek yok.
tek tuş profil değiştirme olsa keşke yorulmasak.
smart hdr otomotik seçiyor.
Alıntıyı görüntüle
Bizim seninle bir sesli sohbet üzerinde bu monitörü ellememiz lazım. Namusunu bozmak gerek.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fırat divitci
Açıkçası monitör gayet güzel bir monitör. Maksimum kartlara 2150tl maxi puan veriyor ve 9 taksit yapıyor. Oledim 360hz'i ips'in 540hz'ine denk geliyor yani görüntü mükemmel akıcı. Renkleri de güzel, parlaklığı da yeterli. Diğer markaların 240hz monitörlerinden de ucuz miss gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,927
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom