Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey OLED G6 27 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz 24.999 tl iş bankla 23.000 tl

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Fırat divitci
Bu monitörü ben de aldım ve Alt Tab yaptığımda aynı sorunu yaşıyorum. Ortalama 2 saniye siyah ekranda bekliyorum, ekran geliyor ve sol üst kısımda HDMI 1 bilgisi ile karşılaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı?
O HDMI veriyolundan kaynaklanıyor. Oyunları çerçevesiz pencereliye alman lazım. Exclusive fullscreende yersin illa. Renkleri 8bit yapıp gsync kapatmak belki çözebilir emin değilim monitörü aldım ama 3 haftaya anca kullanabilcem. Deneye deneye yorumlarımı yazarım ben de.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
Oledlerde kronik vrr flickering sorunu var alanların haberi vardır umarım;

ben aldım alalı 1 kere gördüm onun hariçi yok oda oyuna girerken felan titriyor oyun ortasında yapmıyor o yüzden büyük problem değil.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
O HDMI veriyolundan kaynaklanıyor. Oyunları çerçevesiz pencereliye alman lazım. Exclusive fullscreende yersin illa. Renkleri 8bit yapıp gsync kapatmak belki çözebilir emin değilim monitörü aldım ama 3 haftaya anca kullanabilcem. Deneye deneye yorumlarımı yazarım ben de.
G-Sync kapalı. Nvidia sorunları yüzünden pencereli yaptığım anda Shadow Play açıksa drop yiyorum. Display Port takılı, VRR kapalı yani yapılabilecek her şeyi yaptım şu an yine minimum seviyede. CS2'de 4:3 oynuyorum normalde 4:3 yapınca çift monitör aktifken klip aldığım zaman kare klip alıyor 2. Monitör kapalıyken 16:9 sığdırılmış şekilde klip alıyor. Alt tab süresi de 4:3'te 10 saniyeyi buluyor siyah ekranda kalıyor. Tertemiz bir format atıp Windows10'a dönmek var ama iş güçten o kadar üşeniyorum ki o kadar program kur ayar yap yok elim varmıyor.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb
G-Sync kapalı. Nvidia sorunları yüzünden pencereli yaptığım anda Shadow Play açıksa drop yiyorum. Display Port takılı, VRR kapalı yani yapılabilecek her şeyi yaptım şu an yine minimum seviyede. CS2'de 4:3 oynuyorum normalde 4:3 yapınca çift monitör aktifken klip aldığım zaman kare klip alıyor 2. Monitör kapalıyken 16:9 sığdırılmış şekilde klip alıyor. Alt tab süresi de 4:3'te 10 saniyeyi buluyor siyah ekranda kalıyor. Tertemiz bir format atıp Windows10'a dönmek var ama iş güçten o kadar üşeniyorum ki o kadar program kur ayar yap yok elim varmıyor.
çözemedin gitti bak kafan yatmıyor iade et :D ben sıkıntıya girdim artık.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
eyyüb

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
2k da görüntü nasıl mutlu ediyormu beklediğin performans varmı :D
2K'dan geçince başta bir şey değişmedi gibi gelmişti. Sonra Dying Light 2 girip HDR açınca değişti her şey. Aşırı keskin, çok net. Renkler zaten muazzam. Yanma olayına da dikkat ettik mi bi 5 6 yıl götürür artık :D

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
598
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bana bi masa önerin yaw sığmıyor pc masaya :kekw: :kekw:

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Kağan UĞURLU
2K'dan geçince başta bir şey değişmedi gibi gelmişti. Sonra Dying Light 2 girip HDR açınca değişti her şey. Aşırı keskin, çok net. Renkler zaten muazzam. Yanma olayına da dikkat ettik mi bi 5 6 yıl götürür artık :D
Yurtdışından PS5 pro almayı düşünüyorum. Onun parası buna verilir mi hocam?

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Kağan UĞURLU
Top Bottom