Arama sonuçları: *

1. karaccali

CS:GO Oyun içi ses çıkışı nasıl değiştirilir?

hocam biliyorum fakat girip çıkmadan düzeltebileceğim bi çare varmı
  2. karaccali

CS:GO Oyun içi ses çıkışı nasıl değiştirilir?

Merhabalar oyuna girmeden önce ses çıkışı hoparlördeyken girdiğimde ses çıkışını kulaklığa aldığımda ses çıkışı değişmiyor ses hala hoparlörden gelmeye devam ediyo sorun nedir ve nasıl çözülür?
  3. karaccali

CrystalDissMark değerleri için sonuç nedir?

OC yapmadım hocam GPU Tweak da normal ama
  4. karaccali

Hocam fastboot moda baktım aktif seçeneğinde ayrıca birde şunu sormak isterim sağ üst köşedeki EZ Sistem ayarında asus modu var performas için galiba hangi mod da durması uygun
  5. karaccali

Çok teşekkürler hocam içime su serptiniz fakat HD Tune Pro indirdim fakat çalıştıramadım programı 1589901222 Hocam açılışta sadece steam bulunuyo başkada bir şey yok bios dan fastboot modu aktif mi bilmiyorum vede nasıl açarım bilgim yok :)
  6. karaccali

Yavaş anlamında söyledim hocam değerlerden yola çıkamadım ama içime bir kuşku düştü bi yorumunuz varmı sonuçlar hakkında
  7. karaccali

Merhabalar pc yi yeni topladım, power tuşuna bastıkdan sonra ekran 16 saniyede açılıyor açıkçası beklentilerimin altında çıktı netten bakıp bir sorun var mı diye baktığımda cdm programı ile anlaşılabilir diye buldum değerler bunlar ama sonuç olarak bi fikrim yok yardımcı olabilecek var mı :)
  8. karaccali

3+1 Hoparlörü PC ile nasıl bağlantı kurarım?

Hocam kablo karmaşasından dolayı ayırmak istemedim 3 hoparlörün ayrı ayrı kablo çıkışları var yanlış anlaşılmasın.
  9. karaccali

3+1 Hoparlörü PC ile nasıl bağlantı kurarım?

Herkese merhabalar, ses sistemlerinden pek anlamadığım için uzman birisinden destek almak istedim. Elimde 2.el almış olduğum LG-DH3120S model ses sistemi var fakat 2.el alırken küçük iki hoparlörü eksik aldım sadece hoparlorler ve subwoofer var DVD yok. Sizlere sorum bilgisayardan AUX veya...
  10. karaccali

İtopya Değişim Süreci

İyi gelmiş seninkisi gerçi tek parça olduğu için olabilir 26 nisanda sitem siparişi verdim hala gelicek bana kalırsa tahminen cumaya kadar ulaşır eline
  11. karaccali

İtopya Driver Kurulum Hizmeti

Buyur dostum burdan gerekenleri öğrenebilirsin
  12. karaccali

İtopya Değişim Süreci

Merhaba hocam ne zaman sipariş vermiştiniz ürünü
  13. karaccali

Sizce Toplama Uyumu Nasıl?(CHERRY-APOCALYPSE)

olmadı pencerede oynarız hocam ya pc gelmeden hevesimi kırmayın ya :DDD
  14. karaccali

Oyun amaçlı topladım hocam monitörü indirimdeyken yakaladım büyük ağırlık fiyattan dolayı almak oldu birde sizin gibi büyük düşünceside vardı ama bir süre sonra alışırım diye düşünüyorum :) 1588184331 Aynen o yüzden ayrıca GTX modeli yüksek bana kalırsa ileri olarak daha avantajlı ve güncellik...
  15. karaccali

Ekipmanlar ile birlikte toplam 6.5K yaptı :D Bütçeme uygun bi süre idare edebilecek şekilde tasarladığım için hocam ileride ram takacağım ayrıca herkesin yorumu bu konu üzerinde neden RX almadın diyen çok fazla, tercihim biraz ısı yönünden oldu bu yüzden GTX tercih ettim
  16. karaccali

Ekran kartı ile ilgili çok fazla olumsuz yorum aldım daha iyisi olabilirdi diye. Sizce nasıl?
  17. karaccali

PC İçin Turktelekom 8MB Net Yeterli Olurmu

teşekkürler hocam sağolun
  18. karaccali

Teşekkürler hocam iyi değer diyebilmek için sonucun ne olmasi gerekir. hocam sana bağlı dediğiniz konular nedir 1587933768 Sozlesme bitmesine 2 sene olduğu icin paket degisimi yapiyorum sozlesme yenilenme veya cikma soz konusu degil hocam 1587933806 Teşekkürler hocam tavsiyeniz için
  19. karaccali

Bunu suan bağlı olan kuruma mı yaptıracağım hocam
  20. karaccali

Benim için oyunda en yüksek 90 ping olmasi yeterli. Oyundayken tek sadece pc bağlı olacağından 8 lik yeterli diye düşünüyorum veya 16 kararsiz kaldim ücretler çok yüksek danışmak istedim.
Top Bottom