CrystalDissMark değerleri için sonuç nedir?

karaccali

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar pc yi yeni topladım, power tuşuna bastıkdan sonra ekran 16 saniyede açılıyor açıkçası beklentilerimin altında çıktı netten bakıp bir sorun var mı diye baktığımda cdm programı ile anlaşılabilir diye buldum değerler bunlar ama sonuç olarak bi fikrim yok yardımcı olabilecek var mı :)

{5580A3BE-802E-4A3A-BAC4-DF989644D17A}.png.webp
{A90F75E2-EFAF-43D4-8C3D-B6A06A99D0CE}.png.webp

Yavaş anlamında söyledim hocam değerlerden yola çıkamadım ama içime bir kuşku düştü bi yorumunuz varmı sonuçlar hakkında
Hayır gayet iyi sonuçlar. Corsair'in söylediğinden daha fazla performans alıyorsunuz gayet iyi. HD Tune Pro programıyla sağlık testi yapın bir de içiniz rahat olsun.

Değerleriniz gayet iyi fakat açılış süresi için aynı şeyi diyemeceğim 16 saniye m2'ye göre yüksek. Sata SSD ile 7 saniyede masaüstü ekranını görüyorum. Arkaplanda başlarken çok uygulama açılıyor mu? Göreb yöneticisinden başlangıçtan bakabilirsiniz. Devre dışı bırakın. Biostan Fast Boot aktif değil ise aktifleştirin. Bir de şunu isteyeceğim cmd açıp diskpart yazın. Çıkan sekmede List Disk yazın ve gelen ekranın ekran görüntüsü alıp atın.

Hayır gayet iyi sonuçlar. Corsair'in söylediğinden daha fazla performans alıyorsunuz gayet iyi. HD Tune Pro programıyla sağlık testi yapın bir de içiniz rahat olsun.
Çok teşekkürler hocam içime su serptiniz fakat HD Tune Pro indirdim fakat çalıştıramadım programı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerleriniz gayet iyi fakat açılış süresi için aynı şeyi diyemeceğim 16 saniye m2'ye göre yüksek. Sata SSD ile 7 saniyede masaüstü ekranını görüyorum. Arkaplanda başlarken çok uygulama açılıyor mu? Göreb yöneticisinden başlangıçtan bakabilirsiniz. Devre dışı bırakın. Biostan Fast Boot aktif değil ise aktifleştirin. Bir de şunu isteyeceğim cmd açıp diskpart yazın. Çıkan sekmede List Disk yazın ve gelen ekranın ekran görüntüsü alıp atın.
Hocam açılışta sadece steam bulunuyo başkada bir şey yok bios dan fastboot modu aktif mi bilmiyorum vede nasıl açarım bilgim yok :)
asefewsfws.webp

Son düzenleme:
Hocam fastboot moda baktım aktif seçeneğinde ayrıca birde şunu sormak isterim sağ üst köşedeki EZ Sistem ayarında asus modu var performas için galiba hangi mod da durması uygun

WhatsApp Image 2020-05-19 at 18.39.55.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,200
Üyeler
173,778
Son üye
Kullanefe
Geri