Arama sonuçları: *

• Users: lecxx
  • Order by date
  1. L

Taraklı ve İçe basık ayaklılar ne kullanıyorsunuz?

Kanka bir ayakkabıcı olarak yazıyorum fileli tarzı ayakkabılar sana olmaz komple file olmıcak üst tarafı veya üstü kapalı ayakkabı giyeceksin tarak için tarak tarafı geniş ayakkabı alacaksın içe basma problemin içinden ortopediye randevu al ayağının şekline göre tabanlık yaptırırsın içe basma...
  2. L

Ailemi nasıl ikna edebilirim ?

Bence haklılar gereklı bir şey degıl heves için değmez canın daha kıymetli sonuçta motor yüzünden 1 senede 8 e yakın akrabamı kaybettim durum varsa araba al takıl kafana göre
  3. L

Türknet'e geçilir mi

Bence gecılır hocam mantıklı çok acayıp Bır ücreti ödüyorsunuz hızınıza göre bılgınız olsun ben 1000 mbps ınternete 1075 tl oduyorum
  4. L

Tavuk pilav nasıl saklanmalı

Herkese iyi ramazanlar ramazan bıttıkten sonra evden dükkana yemek götürmeye başlayacağım goturecegım şeyler 200 gram patates pısmıs bıber 800 gram pırınc 350-400 gram arası haslama tavuk goturecegım bunu 2 ogune bolecegım bırını 14.00 da dıgerını 17.00 da yemeye düşünüyorum fakat tavuk ve...
  5. L

Üst göğüs odaklı antrenman onerısı

Yenı çıkanı hocam set frlan az olan
  6. L

Güray aydının programına başlamayı düşünüyorum hocam ıyımı dence
  7. L

Güray hocanın programına başlamayı düşünüyorum sagol 1771961198 Hocam antrenmanlar yoğundu kollarım daha küçük duruyor nedenı buymuş demekkı teşekkür edetım
  8. L

Onerın nedır hocam ne yapmamı omerırsın Güray aydının yenı başladığı progrsma başlamayı düşünüyorum mantıklımı sence 1771960454 Önerin nedir hocsm ne yapmamı onerırsın 1771960464 Teşekkürler
  9. L

Herkese iyi sosyaller. Göğüs için yaptığım hareketler bunlar. Üst göğsüm alt ve ortaya göre daha boş. Bu program iyi mi? yoksa değişiklik yapmam daha mı iyi olur? 1. Gün (Üst göğüs ağırlıklı) Incline Bench Press → 2 set 6–8 Incline Chest Press Machine → 2 set 8–10 Machine Fly (üst açı) → 2 set...
  10. L

Makarna kilo aldırırmı

Hocam salçalı yicem yağ eklemıcem salçadada yok denecek kadsr az yağ var zaten
  11. L

Makarna kilo aldırırmı

Hocam temiz olarak almak ıstıyorum yağlanmak ıstemıyorum ne yapmak mantıklı olur
  12. L

Makarna kilo aldırırmı

Herkese iyi ramazanlar kilo almak ıcın 400 gram pısmıs salçalı makarna eklemeyı düşünüyorum sızce bu mantıklı olur mu Beslenmem böyle ramazandan dolayı sahur ıftar yıyorum sadece kalan proteını proteın barla falan tamamlıyorum minimum 90-100 gram arası falan oluyor Sabah 5 yumurta beyazı, 4-5...
  13. L

Bilgisqyar mi ps5 mi

Bence PC
  14. L

Beslenme programım sizce nasıl ?

Hocam yumurtanın sarısını haslamada sevmıyorum o yüzden yemıyorum öğle yemegını dısardan söylemek Malasef zorundayım ama genede yağ maksımum kılom kadar oluyor gecmıyor ramazandan sonra 300-400 gram arası pısmıs makarna eklıcem
  15. L

hocsm aç kalmak degıl zaten olay sahurunda yemegını yersin adam gibi ıftarda yersın pılavını tavuğunu salatanı veya sebzenı mıs kuru yemıs meyvenıde ye ıster ıftarda ıster sahurda yeme alışkanlığı tamamen sana bağlı bısey zor degıl ama başarırsın ınsallah
  16. L

Tut tut hocam diyetteysen 12 ayın en güzel ayı dıyette olanlar için
  17. L

Gelın beraber olsun hocam
  18. L

Teşekkürler hocam ramazandan sonra 400 gram salçalı markana eklemeyı düşünüyorum ara öğün olarak mantıklı olurmu sence
  19. L

Malasef alamıyorum bulk a gırecektım makarna frlan eklıcekrtım Shake tarıfı frlan ramazan Gelınce ramazandan sonraya kaldı
  20. L

Sabah 5 yumurta beyazı 4-5 adet sıyah zeytın 30-40 gram arası peynır domates salatalık 8-10 gram arası bal 3 adet karabugday patlagı Öğlen 200 gram haslama tavuk 350 gram pırınc pılavı 100 gram salata 175 ML Sütaş ayran dışarıdan söylüyorum bunun yağ mıktarını falan bılmıyorum alaiye pılavcısı...
Geri