Beslenme programım sizce nasıl ?

Diyet aç kalmak değildir hocam düzgün yemektir :) daha çok yemek alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum, olabildiğince fastfood dan uzak
hocsm aç kalmak degıl zaten olay sahurunda yemegını yersin adam gibi ıftarda yersın pılavını tavuğunu salatanı veya sebzenı mıs kuru yemıs meyvenıde ye ıster ıftarda ıster sahurda yeme alışkanlığı tamamen sana bağlı bısey zor degıl ama başarırsın ınsallah

Malasef alamıyorum bulk a gırecektım makarna frlan eklıcekrtım Shake tarıfı frlan ramazan Gelınce ramazandan sonraya kaldı
Ramazandan sonra bulk iyi olabilir, boy kilona göre bi kcal çıkarırsın ortalama. Günlük kalori
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabahları 1 tam ekmekle birlikte bir tava menemen yiyorum. Yanında 8–10 tane siyah zeytin oluyor. Menemeni yerken ekmeğin arasına biraz peynir de koyuyorum. Eğer ezme ya da bal varsa onu da ekliyorum.

Öğlen genelde pilav ya da makarna gibi bir yemek yiyorum. Yanında salata oluyor bazen. Bazen de tekrar kahvaltı tarzı bir şeyler yiyorum.

Akşam ise öğlenden yemek kaldıysa onu yiyoruz. Eğer kalmadıysa yeni bir şey pişiriyoruz. Genelde çorba ve yanında pilav, makarna ya da bulgur gibi bir şey oluyor.

Sence nasıl ???
Gün içinde aşırı karb alıyormuşsun yazdığın kadarıyla. Proteini biraz artırırsan iyi olur hocam, Et süt yumurta (süt olmasa bile), tavuk eti, balık eti iyi olabilir. Konserve ton balığı seviyorsan güzel olur.

usta sabah 300gr göğüs tavuk 200gr yogurt 200gr bulgur pılavı akşam gene aynısı tavuk 500 nasıl
Güzel eğer hesaplama yaptıysan (TDEE) günlük alman gereken kcal vs. gayet iyi protein falan.

Ramazandan sonra bulk iyi olabilir, boy kilona göre bi kcal çıkarırsın ortalama. Günlük kalori

Gün içinde aşırı karb alıyormuşsun yazdığın kadarıyla. Proteini biraz artırırsan iyi olur hocam, Et süt yumurta (süt olmasa bile), tavuk eti, balık eti iyi olabilir. Konserve ton balığı seviyorsan güzel olur.

Güzel eğer hesaplama yaptıysan (TDEE) günlük alman gereken kcal vs. gayet iyi protein falan.
altında kalıyor kılo vermek icin de uzun sure boyle beslensem bozarmı

Geri