Arama sonuçları: *

1. Revengeofgafe

2 Yeni Gönüllü Moderatör Alınacaktır.

Günün yaklaşık 10 saati aktifim. Forum da dolaşmayı da severim. Düşünülebilir.
  2. Revengeofgafe

Radeon Emülatörde Video Kaydı Sorunu

Arkadaşlar merhaba, radeon yazılımı üzerinden pubg mobile video kaydı almaya çalışıyorum fakat radeon sadece masaüstü kaydı yapıyor.Yani emülatörü algılamadığı için video kaydı ss şeklinde devam ediyor.Başına gelen var mı nasıl çözebiliriz?
  3. Revengeofgafe

Gamegaraj ve itopya kargo süreleri

27 mayis akşamı sipariş verdim 5 haziran cuma elime ulaştı.
  4. Revengeofgafe

Gamegaraj ve itopya kargo süreleri

Gardas bende ıtopya ile ilgili çok fazla olumsuz yorum okudum sipariş vereyim mi vermeyeyim diye baya düşündüm.Velhasil kelam çarşamba akşamı sipariş verdim bIr daha ki hafta perşembe kargoya verildi cuma günü elimdeydi.Yani 6 iş günün de kargoya verildi diğer gün elime ulaştı.Parcalarda vs...
  5. Revengeofgafe

windows 10 kurulumu

Hocam çok sağol detaylı bir şekilde bilgilendirmissin.
  6. Revengeofgafe

windows 10 kurulumu

Bugün, itopya dan aldığım teknoking 2 elime ulaştı.Yogunluktan dolayı freedos şekilde gönderilmiş.UEFI yi hallettim fakat kurulumu tam olarak bilmiyorum.Youtube üzerinden bakarak kurayım dedim ama yine de guvenemedim.Daha once video yardimiyla kuran ya da iyi bir rehber onerebilecek arkadaş...
  7. Revengeofgafe

Yardım Ekran karti portlari

Aynen kardeşim o yüzden bir şüpheye düştüm.
  8. Revengeofgafe

Eyvallah kardeşim oturttum.
  9. Revengeofgafe

Arkadaşlar rrx5700 ekran kartımi monte ettim fakat bu bağlantı işlerinden anlamıyorum.Iki bağlantıyı taktim fakat doğru mu değil mi bilmiyorum ayrıca 2 pin boşta kaldı.Yardimci olursanız sevinirim.
  10. Revengeofgafe

Itopya Kargo

Kargoya verilmiş ama sisteme girilmemişte olabilir.Muallakta kalmak sıkıntı.
  11. Revengeofgafe

Itopya Kargo

Dun akşam ıtopya dan kargo maili geldi.Takip numarası var ama hareket yok gözükuyor.Bizde şirket olarak ups ile çalışıyoruz ve önce barkod çıkarılır akşam da kurye çağırılır ve kargo teslim edilir prosedür bu şekildedir.Fakat barkod dün akşam çıkarılmasına rağmen bugün tartı ve ölçüler dışında...
  12. Revengeofgafe

İtopya Paketiniz UPS'e Verilmek Üzere Beklemektedir

Bütün kargolarin bir aktarma merkezi vardır.Ilk önce bu aktarma merkezine gider oradan il-ilceye gore dağıtılır.Tahminim akşam şubeye ulaşır diğer gün elinde olur.
  13. Revengeofgafe

İtopya Paketiniz UPS'e Verilmek Üzere Beklemektedir

Barkod ups sistemi üzerinden çıkarılmış, koli hazırlanmış kurye gelip alacak.
  14. Revengeofgafe

İtopya'dan sipariş verdim ama sipariş durumu ilerlemiyor. Normal mi?

Hayırlı olsun kardeş.Bende 27 sinin akşamı teknoking2 siparis etmistim ondan sordum.
  15. Revengeofgafe

İtopya'dan sipariş verdim ama sipariş durumu ilerlemiyor. Normal mi?

Hangi sistemi sipariş etmiştin kardeşim?
  16. Revengeofgafe

RX 5700 XT ısınma sorunu

Kasanın hava akışı sıcaklık konusunda büyük bir etken.Isinma sorunu varsa bile +1 fan ile 4 dereceye kadar aşağı çekilebilir ki performans olarak iyi bir kart olduğu için sıcaklık halledilir diye düşünüyorum.
  17. Revengeofgafe

İtopya açılıyor mu

Kargoların kapasitesi bahane kardeşim.Montajdan çıkmadığı için kargoya verilmiyor.Kargo ups olduğu için açık olursa mağazaları kargoya vermeden acibademden almayı düşünüyorum.
  18. Revengeofgafe

İtopya açılıyor mu

Sipariş vereli 2 gün oldu.Acilirsa bende elden teslim almayi düşünüyorum.
  19. Revengeofgafe

Itopya Satin Alma Sorunu

Kardeşim dediğin gibi güvenlik adımında tıkaniyormus onu hallettim şimdi de fraud hatası aldım.
Top Bottom