Arama sonuçları: *

1. H

Cs 2 hangi skin daha mantıklı

kral örnek verebilirmisin ben nasıl bulucağımı bilmiyorum
  2. H

Cs 2 hangi skin daha mantıklı

hangi skin daha mantıklı ilerde artma ihtimaline görede ak mi awp mi biri kırmızılı biri morlu ak 28 dolar awp 23 dolar
  3. H

Cs 2 de 20-25 dolar arası skin öneri

ilk dediğin skin 20 ocakta 91 dolarken şuan 30 dolara düşmüş dah adüşermi ve harbiden çok beğendim inşallah alırım bi gün
  4. H

param steamde
  5. H

haftalık droptan düşmeyecek skin önerisi varmı awp önceliktir haftalık dropta olmasın yeter şuanki skinim awp yeşil enerji görevde kullanılmış
  6. H

Cs skinsmonkey güvenilir mi??

bi skinim var takas etmek istiyorum güvenilir mi? site ve steam hesabıma çekebilirmiyim
  7. H

Cs2 de Skin Aldım İçinde Video Var

[H3 id='AK-47++Sekin+Yapm+']AK-47 | Seçkin Yapım ([/H3] Takılı hatıra süsü StarLadder Budapeşte 2025 CS2 Major Şampiyonası etkinliğinde, FaZe Clan ile Vitality arasındaki Büyük Final maçından önemli bir an içerir. broky, ZywOo'ya karşı AWP düellosunu kazanıyor, ardından Alt Tünel'de ropz'u...
  8. H

Cs2 de Skin Aldım İçinde Video Var

skin aldım envanterde üstüne tıklayınca önemli anları izle diyor bi e spor maçı kesiti var değerlimi?
  9. H

20-25 Dolar Arası Cs2 Skin Önerisi Lazım?

güzel bi skin önerir misiniz?
  10. H

Cs 2 skin önerir misiniz?

20 dolarlık yeşil enerji awp var görevde kullanılmış extra 5 dolar flnda gelecek güzel bi skin öneriniz varmı ak yada awp ilerde değerlenebilecek fln şimdiden teşekkürler
  11. H

PC'ye 2. Monitörü Nasıl Takabilirim?

Güç kablosunda ne yapacam
  12. H

PC'ye 2. Monitörü Nasıl Takabilirim?

Bir adet HDMI kablo var tek nasıl PC ne 2. Monitörü takarım kabloları kayıp en uyguna fotoğraf yükeleyemiyorum neden bilmiyorum mavi VGA var mo itörde ve güç kablosu var 3 çizgili çizgileri ince uzun olandan eski monitör
  13. H

Bu vida atıyor yardım edin

Pense sığmıyor 1775237935 Yükseltme çok küçük tutulmuyor
  14. H

Bu vida atıyor yardım edin

Anakart o çıkartmam lazım ama vida atıyor arkasındaki yerde dönüyor yardım
  15. H

Yaz tatilinde çalışıcam hangi telefonu alayım

benim amacım bi kere alayım gitti kadar gitsin iphone 15 ile iphone 16e arasında 7bin fark var 256gb modellerinde 16e daha uygun aralarında ne tür bi fark var yani applenın özel yapay zekası 16e de varmı işte artıları eksileri biliyorsanız yazarsanız iyi olur
  16. H

öyle çok oynamıyorum genelde pc de oynuyorum
  17. H

ztn seneye staja başlıcam yani 7-8 sene götürse yeter o yüzden kaliteli bişey almak istiyorum şu zamanlarda bi tane adam akıllı alayım sonra ztn alamayacağım ev vs almak için çalışacağım için
  18. H

ben note 10s kullanıyorum ve bezdin çok sorunlu ablam xiaomi note 14 kullanıyordu ondada kronik sorun vardı yani xiaomi pek terchim değil 1771518423
  19. H

ilerde bilgi işlemci olucam iphone 15 düz modelini almayı düşünüyorum 256 gb 54-56 bine sizce değermi başka modelllerde işimi görürmü ve sağlam bana sıkıntı çıkartmiyacak kaliteli düştümü zor kırılan kamera vs bu özellikler benim için önemli telefonda öyle aşırı bi oyun oynamıyorum genelde pc de...
  20. H

Mousepad içine göçtü

Ne kadar belli bilmiyorum ama el ile hissediliyor 1770545165 EKLEDİM
Geri