Alınmaz 75k ne yuhAlıntıyı görüntüle alınır mı? burdan mediamark bura
kral kac kere konu actin bir karar veremedinAlıntıyı görüntüle alınır mı? burdan mediamark bura
haklisin ama bence samsung al daha iyidir emin olabilirsin onun haricinde honor öneririm arayüzü iphone ile aynı herseyiyle mukemmek telefoncanım sıkılıyor ya sohbette oluyor bilgide ediniyoruz
Bedava verseler yenilenmiş alma, alıyorsan da bu foruma atılan yenilenmiş telefon konularını okuAlıntıyı görüntüle alınır mı? burdan mediamark bura
Aaa benim konu.Bedava verseler yenilenmiş alma, alıyorsan da bu foruma atılan yenilenmiş telefon konularını oku
Sıfır düz model al daha iyi o da olmuyorsa garantisi devam eden yurtiçi cihaz
Uzun bi süredir Xiaomi Note 13 pro 5G kullanıyorum. Telefonla günde çok az vakit geçirdiğim için pek umursamıyordum ama bir süredir kamerası ve video performansı memnun etmemeye başladı.
Bende iPhone'un bu konularda iyi olduğunu bildiğim için ona yöneleyim diye düşündüm ama fiyatlar gerçekten pahalı. Yani bir telefona tek seferde bu paraları vermek biraz zoruma gidiyor. Taksit imkanı bulunduğu için getmobil, easycep gibi yenilenmiş telefon satan sitelere yönelmeyi düşündüm. Sizce bu ne kadar mantıklı olur? iPhone 15'ler 48-50k civarına satılıyor. Almak mantıklı mı? Mükemmel ibaresi var...
- Çatlı Reis
- Cevap: 13
- Forum: Telefon Önerileri
Altta direkt seninki vardı atayım dedim ama çok var böyleAaa benim konu.
Yurtdışı da değerlendirilebilir aslında. Ben haziranda aldım 8 ay kullanılabiliyor. Ocağa kadar yetiyor ocaktan sonra da ağustosa kadar sürem var. 1 sene 2 ay sorunsuz kullanmış olacağım. Sonra da satar geçerim, fiyatların ucuz olması rahat ettiriyor insanı.Altta direkt seninki vardı atayım dedim ama çok var böyleHayır ucuz olsa anlarım da bence piyasada bu telefonlar varken 3 4 yıl önceki yenilenmiş telefona da 74,8k verilmez illa Apple alacaksam gider sıfır veya 0 ayarında ikinci el iPhone alırım