Poco X8 Pro Max Vs Poco X8 Pro

Pro Max bi seviye işlemci yüksek ve batarya büyük. Gündelik kullanım için alacaksan eğer aradaki neredeyse 10k farkı ödeyip max proya gerek yok gibi duruyor.

reis ikiside bu sene çıktı ne alınmaz artık
Biri 25 e çıktı 36 ya satılıyor diğeri 35 e çıktı 43 e satılıyor , samsung s 25 baz model 44.500 tl trendyol satıyor misal illa x 8 pro max alacaksan s 25 de düşünülebilir bir fiyatta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pro Max bi seviye işlemci yüksek ve batarya büyük. Gündelik kullanım için alacaksan eğer aradaki neredeyse 10k farkı ödeyip max proya gerek yok gibi duruyor.
Gündelik istiyorsa m 8 pro almalıydı ben 20.500 tl ye aldım ve şunuda demem lazım samsung a 52 den geçtim bu cihaza samsung muadili varsa samsung daha iyidir poco yazılımı cidden sorunlu özellikle kamera çekimleri

Biri 25 e çıktı 36 ya satılıyor diğeri 35 e çıktı 43 e satılıyor , samsung s 25 baz model 44.500 tl trendyol satıyor misal illa x 8 pro max alacaksan s 25 de düşünülebilir bir fiyatta

Gündelik istiyorsa m 8 pro almalıydı ben 20.500 tl ye aldım ve şunuda demem lazım samsung a 52 den geçtim bu cihaza samsung muadili varsa samsung daha iyidir poco yazılımı cidden sorunlu özellikle kamera çekimleri
m8pro alacaktım ancak mağzalarda ve online da bulamıyorum

Kaç zaman oldu bilmiyorum. Bi ara Lenovo kullandım, düşürüp ekranını parçaladım Huawei Mate 10 lite aldım, onun üstüne de Poco f5 pro aldım, 3 senedir hala kullanıyorum ve memnunum. Kırılma dökülme olmazsa 2-3 sene daha götürür gibi. Bu sebeple Samsung vs ile kıyas yapabilecek bilgi ve deneyime sahip değilim.

İkisi arasında fiyat farkı çok. Para önemli değilse pro Max. Şahsi fikrim xioami telefonlarında YD server kayıtlı haricî çok uygun olmadığı sürece alınmaz.

reis ikiside bu sene çıktı ne alınmaz artık
Bunu alabilirsiniz

Bunu alabilirsiniz
BENCEDE BU DAHA İYİ andorindin en iyi işlemcisi var

ama satıcıyı bilmem

BENCEDE BU DAHA İYİ andorindin en iyi işlemcisi var

ama satıcıyı bilmem
YD olunca fiyat baya uygun oluyor
Satıcıyı bilemem

Ama illa 2026 çıkışlı bir cihaz olmasada olur ise xiaomi 15 ultra çok iyi bir tercih olacaktır

Kendim xiaomi 15 ultra kullanıyorum,

MÜKEMMEL özellikleri
1)Hocam tasarımı MÜKEMMEL
(Suni deri var, suni deri?!)
2)Ana ve 4.2x telefoto kamerası MÜKEMMEL
3)Leica filtreleri çok iyi
4)Yazılımı çok iyi (harbiden iyi, berbat diyenlere inanmayın)
5)Yazılımı Android+İOS gibi bişiy baya iyi ayarlamışlar
6)4 taraftan kıvrımlı (düz olmayan) ekranı var tutuşu baya kolaylaştırıyor

İdare eder kısımları:
1)3x telefoto kamera yani iyi de çekiyor diyemem kötü de çekiyor diyemem ikisinin ortasında bişiy
2)Pili idare eder (pili yaklaşık 9 saat boyunca pil tasarrufunda full Instagram+DA forumda kullanabildim)
3)Kamera adası, yani 4 kamerası olan bir cihaz için normal
4)Hoparlörleri fena değil max volume'de ses accıl kötü çıkıyor o kadar

Kötü kısımları
1)Ultra geniş açı kamerası kötü ama zaten çoğu insan çok kullanmadığından dolayı çok önemli değil

Ekte ana ekran görselleri mevcuttur

Ekler

• 1000022318.webp
    1000022318.webp
    210.4 KB · Hit: 1
  • 1000022317.webp
    1000022317.webp
    183.3 KB · Hit: 1
  • 1000022316.webp
    1000022316.webp
    151.7 KB · Hit: 1
  • 1000022315.webp
    1000022315.webp
    113.5 KB · Hit: 1
YD olunca fiyat baya uygun oluyor
Satıcıyı bilemem

Ama illa 2026 çıkışlı bir cihaz olmasada olur ise xiaomi 15 ultra çok iyi bir tercih olacaktır

Kendim xiaomi 15 ultra kullanıyorum,

MÜKEMMEL özellikleri
1)Hocam tasarımı MÜKEMMEL
(Suni deri var, suni deri?!)
2)Ana ve 4.2x telefoto kamerası MÜKEMMEL
3)Leica filtreleri çok iyi
4)Yazılımı çok iyi (harbiden iyi, berbat diyenlere inanmayın)
5)Yazılımı Android+İOS gibi bişiy baya iyi ayarlamışlar
6)4 taraftan kıvrımlı (düz olmayan) ekranı var tutuşu baya kolaylaştırıyor

İdare eder kısımları:
1)3x telefoto kamera yani iyi de çekiyor diyemem kötü de çekiyor diyemem ikisinin ortasında bişiy
2)Pili idare eder (pili yaklaşık 9 saat boyunca pil tasarrufunda full Instagram+DA forumda kullanabildim)
3)Kamera adası, yani 4 kamerası olan bir cihaz için normal
4)Hoparlörleri fena değil max volume'de ses accıl kötü çıkıyor o kadar

Kötü kısımları
1)Ultra geniş açı kamerası kötü ama zaten çoğu insan çok kullanmadığından dolayı çok önemli değil

Ekte ana ekran görselleri mevcuttur
telefon iyide benim tek şartrım tr olması sorunsuz 10 yıl bile kullanabilmem

telefon iyide benim tek şartrım tr olması sorunsuz 10 yıl bile kullanabilmem
Server kayıt yaptırdığın zaman hiçbir şey olmaz, yani 10 yıl kullanabilirsin

Geri