Arama sonuçları: *

1. T

MOTO KURYE FİRMASI MAHKEMEYE VERMEKLE TEHDİT EDİYOR!!!!!!!!

Hocam küfür falan etmediyseniz ne olabilir? Yaşınız küçük olduğu için korkuyorsunuz galiba fakat bu mahkeme konusu bile değil.
  2. T

🔥İndirim Trendyol Kazandıran Çark Aktif

Ben göremedim. Tam olarak nerde acaba?
  3. T

Papara para iadesi sorunu

Yok direkt senin ki saçma. İnternette 5 kelimelik yapacağın araştırma zaten sorunun cevabını veriyor. Nasıl korktuysan paranı yediler diye :D
  4. T

Papara para iadesi sorunu

Bu kadar sinir bozucu insan tipi zor bulunur :D Cimere şikayet edin hocam belki onlar 1 saat erken yollarlar parayı.
  5. T

Formacı Yusuf Adlı İnstagram Sayfası Güvenilir mi ?

Hocam ben aldım aman aman kaliteli değiller bu sayfayı bilemem işte her yer değişiyor forma gelir ama
  6. T

Formacı Yusuf Adlı İnstagram Sayfası Güvenilir mi ?

Genelde hepsi aynı formayı satıyor güvenilirdir genel olarak forma elinize ulaşır yani
  7. T

Yardım Laptop'a bağladığım 180 hz monitor max 144 hz gösteriyor?

OC ile 180 hz olabilir. Hdmi kablosu desteklemiyor olabilir.
  8. T

🔥İndirim Temu Ajazz AK680 Max Manyetik Klavye Vergisiz 985 TL

Aula f75'in tepki süresimi daha az bunun mu merak sadece çok fark yaratmayacığını biliyorum tabii ki :D
  9. T

1524 TL’ye Bu masa iyi mi?

sadece pc için yeterli olur sıkıntı yok ama kitap falan koyamazsınız ben 120 kullanıyorum laptop çok rahatsız ediyor. oyun oynarken farklı yere ders çalışırken farklı yere alıyorum
  10. T

1524 TL’ye Bu masa iyi mi?

Pc falan koyacaksan 100cm çok yetersiz sadece ders çalışmak için kullanabilirsin laptopu koyup ders çalışmak bile zor olur
  11. T

Çözüldü✓ Epomaker Klavye Gümrükte Sorun Çıkarır mı?

o zamanlar 150 euroydu teker teker 7 kere sipariş verdim
  12. T

gümrük bu kadar uğraşmıyor bence. ben ayda 7 kere sipariş verdim takılmadı hiçbiri büyük ihtimal uğraşmıyolar bu şeylerle tabi benim şansıma gelmiş de olabilir
  13. T

nerede indirim var
  14. T

🔥İndirim EXVEGA Vesta 2024 Oyuncu Koltuğu🔥

2500 tl gördüm cok sevinmistim indirim oranıymış ya
  15. T

Aula f75 vs Havit 884L

Havit almak için tek sebep garantili olmasıdır onun dışında aula daha iyi
  16. T

Torima %60 Tk-06 Siyah Mekanik Blue Switch Rgb Işıklı Kablolu Q Klavye 729 TL

Özellikleri belli bile değil bana kalitesiz havası verdi bence uzak durulmalı
  17. T

🔥İndirim TEMU Mini yazıcı + 3post 117TL

Rastgele bir şey ekleyin ödeme adımında miktarı seçerken 0 yapıp evete tıklayınca oluyor
  18. T

🔥İndirim TEMU Mini yazıcı + 3post 117TL

Bunu almak istiyorum ama bu rulo kağıtı türkiyede bulunuyor mu?
  19. T

JLAB GO AIR POP TWS KABLOSUZ KULAKLIK 449,90tl

bu fiyata alınır bence
  20. T

Yardım Ajazz ak820 pro yazma sorunu

Evet dostum bişe bilmiyorum yaklaşık 10 tane ingilizce klavye kullandım hepsinde sembol tuşları bir kaymış olarak oluyor çözümü bulursan yazarsın öyle vardı ama bilmiyorum demekle olmuyor. 1725098267 Türkçeni anlayamadım cevap da yazamıyorum "Bişe bilmeyen kafasında yorum sallar olmuş foruma...
Geri