Pc falan koyacaksan 100cm çok yetersiz sadece ders çalışmak için kullanabilirsin laptopu koyup ders çalışmak bile zor olurDerinlik 56
Yükseklik 75
Genişlik 100
Post automatically merged:
Sipariş oluşturdum daha iyisi var mı? Satıcıya sordum sallanma yok dedi sallanma olursa iade ederim
PC’yi kurcam üstüneÜrün ahşap değil herhalde ahşap görünümlü suntalam gibi. Üstüne ağırlık çok koymam dersen dikkatli kullanırsan alınabilir.
Yok be hocam 100cm yeterli monitör klavye mouse koycamPc falan koyacaksan 100cm çok yetersiz sadece ders çalışmak için kullanabilirsin laptopu koyup ders çalışmak bile zor olur
sadece pc için yeterli olur sıkıntı yok ama kitap falan koyamazsınız ben 120 kullanıyorum laptop çok rahatsız ediyor. oyun oynarken farklı yere ders çalışırken farklı yere alıyorumPC’yi kurcam üstüne
Üstüne binecek en ağır şey dizi izlerken arkama yaslanıp üzerine uzattığım ayaklarım olur
Post automatically merged:
Yok be hocam 100cm yeterli monitör klavye mouse koycam
ders çalışma bizden geçti hocamsadece pc için yeterli olur sıkıntı yok ama kitap falan koyamazsınız ben 120 kullanıyorum laptop çok rahatsız ediyor. oyun oynarken farklı yere ders çalışırken farklı yere alıyorum