python678
80+
Burdan kayit olun hocam 600₺ kupon veriyor 1500 etemudan hiç alışveriş yapmadım, 150 tl vergi dahil fiyat mı? birde hesap açarken mobilden mi pcden mi açmamı önerirsiniz?
Burdan kayit olun hocam 600₺ kupon veriyor 1500 etemudan hiç alışveriş yapmadım, 150 tl vergi dahil fiyat mı? birde hesap açarken mobilden mi pcden mi açmamı önerirsiniz?
Rastgele bir şey ekleyin ödeme adımında miktarı seçerken 0 yapıp evete tıklayınca oluyorSipariş adımında illaha 700₺ lik toplam ürün eklememi istiyor vergiler hariç yoksa sipariş verdirmiyor ve vergiyle sadece bu ürün 250₺ civarına geliyor yardımcı olur musunuz? 250₺ ye sipariş veremiyor muyum sadece bunu illaha minimum alım tutarı için başka ürünler mi eklemem gerek?
mürekkep lazım. mürekkeb nasıl konuluyor yeşillendiren olursa alcam bendeBunlar da mürekkep vs itiyaç olmuyor mu sadece fiş mi gerek
benim linkte mavi renk 117 tl 3 tane fiş slibi dahil görünüyorAttığım linkte ürün 151tl hocam. Fiş slipleri 100tl trde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece fiş gerek, ısıyla baskı yapıyor.
teşekkürler aldım hocam 3xYok hocam mürekkepsiz çalışıyor bu, sıcak baskı alıyor.
yani benim linkte 117 tl olan tek başına slip değildir değil mi ?benim linkte mavi renk 117 tl 3 tane fiş slibi dahil görünüyor