Neler Yeni

🔥İndirim Kedi Su Çeşmesi Vergiler Hariç 46,50 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
bana bunların motorundan lazım yaşadığım şehirde satan da yok bilen var mı ya?Bunların motoru tam olarak ne?
"Akvaryum motor "gibi aratırsan nette bulabilirsin. Yaşadığın şehirde süs balığı, akvaryum satan bir yer ya da pet shop varsa orada da bulabilirsin diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 tane aynı ürün malesef gümrükten geçmez. Kontrol ediyorlar kutuları. Farklı hesaplardan dahi verdiyseniz her ürün farklı tc üzerine olmalı
Şimdi siparişim şöyle tamamını iptal mi etmeliyim? Ona göre ihtiyacı olan başka biri için stok açılır belki..

1730174789107.png

Arkadaşlar 3 tanesini iade ettim. İhtiyacı olan yeni stok için kontrol edebilir.

Son düzenleme:

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ömür AYCIL
Bu ürünü almak için 600Tl sepet tutarını geçmiyor musunuz ? Daha birde vergi eklenmiyor mu ?

Biraz hortum 2 tanede üst üste gelecek şekilde kap o kadar. İkinci el platformlarında motoru 3/1 fiyatına bile bulursun.
Sadece bu urunu almiyorsunki ben almak istediğim ürünleri belirleyip kaydediyorum bu sekilde indirimli urun oldugunda sepeti tamamlayip aliyorum

KingDeViL

80+ Bronze
bana bunların motorundan lazım yaşadığım şehirde satan da yok bilen var mı ya? Bunların motoru tam olarak ne?
İç filtre motoru veya kafa motoru. En ucuzunu alsan yeter.

TRKYRS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tarik YARAS
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Elektronik
Ürünler geldi gayet güzel çalışıyor çok sessizler 3 hız ayarı var. Kediler inceliyor şu an daha su içmediler . (1 tanesinden çok çok kısık seste motor sesi geliyor uğultu gibi diğerinden hiç ses yok ) .
Düzeltme :
Gece o uğultu gıcık ediyor haberiniz olsun gece söktüm .

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali
Selamlar bu tarz ürünlerde satılan karbon v.b filtrelere güveniyor musunuz acaba? Ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,599
İsim
Hacı
Görsem alırdım tüh ya...

TRKYRS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Tarik YARAS
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik Elektronik
Selamlar bu tarz ürünlerde satılan karbon v.b filtrelere güveniyor musunuz acaba? Ne kadar sıklıkla yıkıyorsunuz?
Bunlarda bulaşık süngerinden hallice bir şey var benim tahminimce katı büyük pislik olursa hazneye girmesin diye .

Görsem alırdım tüh ya...
Halen satışta ama yeni sipariş geçtiyseniz kötü olmuştur
Siyah : Link
Yeşil : Link

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,599
İsim
Hacı
Bunlarda bulaşık süngerinden hallice bir şey var benim tahminimce katı büyük pislik olursa hazneye girmesin diye .

Halen satışta ama yeni sipariş geçtiyseniz kötü olmuştur
Siyah : Link
Yeşil : Link
Yeni sipariş geçtim işte 😅

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet, Teknoloji, Tamir
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter
ertugrulboyaci
5 tane aynı ürün malesef gümrükten geçmez. Kontrol ediyorlar kutuları. Farklı hesaplardan dahi verdiyseniz her ürün farklı tc üzerine olmalı
daha önce 10lu 30lu 50li aldığım ürünler oldu, biraz keyfiyete bağlı ancak 5 adet büyük boyutlu aldığım ürün geçti o sebeple bende 5 adet aldım. Güncelleme olunca paylaşırım, bilgilendirme amaçlı yazdım.

Fanzi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Enis
daha önce 10lu 30lu 50li aldığım ürünler oldu, biraz keyfiyete bağlı ancak 5 adet büyük boyutlu aldığım ürün geçti o sebeple bende 5 adet aldım. Güncelleme olunca paylaşırım, bilgilendirme amaçlı yazdım.
Geçmeyecek hocam. Gümrük artık malesef acımasız. Yine de belki memurun dalgınlığına gelir veya önemsemez gibi bir ihtimal var tabi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter
ertugrulboyaci
Geçmeyecek hocam. Gümrük artık malesef acımasız. Yine de belki memurun dalgınlığına gelir veya önemsemez gibi bir ihtimal var tabi
temuyu ayrı tutun bence, bir poşette 30 parça ürün aldım ve gümrüğe takılmadı. Benim gibi aışveriş yapıp paylaşan 100lerce youtube videosu var. Teknik olarak bu gönderilerinde geçmemesi lazım ancak geçiyorlar. 10 çift fren balatası, 4 adet far, 30 adet mosfet aldım mesela.

WhoCares

80+ Gold
ticari olarak alirsan geçiyor bireyselde gümrük hopp vatandaş ne bunlar böyle diyor gel şöyle bir ardiye bırt zırt ı öde öyle alırsın ürünlerini diyor :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Ertuğrul Boyacı
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ertugrulboyaci
Steam
93swag
Twitter