bunlar zaten geçer 5 ve üstü geçmiyor
bunlar zaten geçer 5 ve üstü geçmiyor
aynen arkadaşım bir ayda 5 parça ürün sınırını tek pakette 27 ürün gönderebilmelerine izin verecek açık bırakmışlar, tek seferde aynı üründen 5 parçayıda ilanı direk 10lu açarak yasayı atlatma taktiği bulmuşlar ve ben aynı üründen 30 adet alabilmişim. Senin mantığına göre o zaman kedi su çeşmesini 10lu ilan açsalar 4 tane yani totalde 40 tane alabileceğim.bunlar zaten geçer 5 ve üstü geçmiyor
tamam kardeşim iyi günlerde kullanaynen arkadaşım bir ayda 5 parça ürün sınırını tek pakette 27 ürün gönderebilmelerine izin verecek açık bırakmışlar, tek seferde aynı üründen 5 parçayıda ilanı direk 10lu açarak yasayı atlatma taktiği bulmuşlar ve ben aynı üründen 30 adet alabilmişim. Senin mantığına göre o zaman kedi su çeşmesini 10lu ilan açsalar 4 tane yani totalde 40 tane alabileceğim.
valla fiyat güzel bir kaç alacak ürün vardı sepet biriktiriyordum iyi denk geldi. bana kalırsa ev de kullanılacak bir ürün değil powerbank bile taksan yani sürdürülebilir bir sistem değil, şarj et bırak... su bu. kedi kabloya pati atar su sıçrar yangın çıkar. sırf hobi amaçlı küçük akvaryum yapıyordum belki su pompasını kullanırım diye aldım. 1-2 kere kedilere yanımda gösteririm sonra kullanmam büyük iht
teşekkürler az önce geldi kargotamam kardeşim iyi günlerde kullan
Foto var midirArkadaslar az once geldi calistirdim bu fiyata bedava.Kedim bi gorunce hipnoz oldu okuz gibi izliyo
Bana da geldi süper ötesi. Biraz küçük ama iş görür. En yakın zamanda kedimle buluşmam lazımteşekkürler az önce geldi kargo
Fotoyu telden atmama izin vermiyor neden bilmiyorumFoto var midir
Benimkiler de gümrükten geçmek üzere diyor ama geçemiyor.ben de 5 adet almıştım 3 gündür gümrükte bekliyor
Paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi. ben de böyle diyor. farklı siparişim de vardı ikisi de aynı saate girmiş bekliyor.Benimkiler de gümrükten geçmek üzere diyor ama geçemiyor.