B bossman32 80+ Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim Doğuş YÖNDEN 1 Kasım 2023 #14 Hiç hesapta çanta almak yokken aldım bir tane.
aztrk 80+ Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 135 Dahası Reaksiyon skoru 91 Konum Dünya İsim Joker 1 Kasım 2023 #15 Bende aldım 1 adet tamda ihtiyacım vardı. Paylaşım için teşekkürler +Rep
Unprocurable 80+ Katılım 22 Ağustos 2022 Mesajlar 198 Dahası Reaksiyon skoru 148 İsim mihi 1 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 GoodManSaul yazmış: Hocam nays ödeme sistemini uygulama üzerinden nasıl aktif edicem söyleyebilirseniz sizin sayenizde hemen kapıcam öğrenciyim kaçırmak istemiyorum Devamı için tıklayın... hocam hayatınızda ilk defa mı app kullanıyorsunuz ? uygulama zaten cok basıt. gırıyorsun uye oluyorsun app i açıyorsun. açınca zaten ana ekranda kocaman para yukle var. orada da nasıl yapacagını adım adım anlatıyor. siz neyi yapamadınız tam olarak ? Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Kasım 2023 aztrk yazmış: Bende aldım 1 adet tamda ihtiyacım vardı. Paylaşım için teşekkürler +Rep Devamı için tıklayın... hayırlı olsun. ben de aldım 1 tane. Spectrolite modeli var, samsonite tepe modellerinden aslında ama hem çok büyük hem de ağır gelmeye başladı.
GoodManSaul yazmış: Hocam nays ödeme sistemini uygulama üzerinden nasıl aktif edicem söyleyebilirseniz sizin sayenizde hemen kapıcam öğrenciyim kaçırmak istemiyorum Devamı için tıklayın... hocam hayatınızda ilk defa mı app kullanıyorsunuz ? uygulama zaten cok basıt. gırıyorsun uye oluyorsun app i açıyorsun. açınca zaten ana ekranda kocaman para yukle var. orada da nasıl yapacagını adım adım anlatıyor. siz neyi yapamadınız tam olarak ? Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Kasım 2023 aztrk yazmış: Bende aldım 1 adet tamda ihtiyacım vardı. Paylaşım için teşekkürler +Rep Devamı için tıklayın... hayırlı olsun. ben de aldım 1 tane. Spectrolite modeli var, samsonite tepe modellerinden aslında ama hem çok büyük hem de ağır gelmeye başladı.