700 tlymiş hocam şimdi gördüm bendebunun mürekkebi bitince ne oluyor acaba uzun kullanımda deneyen var mı? bir de ben temu’dan daha önce alışveriş yapmadım minimum tutar lazım galiba, ne kadardı?
yazıcı + 3 slip diyor bence bu daha mantıklıyani benim linkte 117 tl olan tek başına slip değildir değil mi ?
Dediğiniz gibi yaptım yine eklememi istiyor kart bilgi kısmına girmeme izin vermiyorRastgele bir şey ekleyin ödeme adımında miktarı seçerken 0 yapıp evete tıklayınca oluyor
cidden yamyam misali burası ya alınca 1 tane de almıyorlar anlamıyorum.Birkaç gündür görüyordum alsam mı diye düşünüyordum şimdi foruma konusu açıldığına göre hızlı düşünmek lazım yoksa buradakiler bitirir stokları .
Web sitesinden mi yapmam gerekiyor uygulama üzerinden mi? Ben tarayıcı üzerinden denedim dediğiniz gibi telefondakiRastgele bir şey ekleyin ödeme adımında miktarı seçerken 0 yapıp evete tıklayınca oluyor
Evet hocam Ajazzlı bir şey görünce 10 15 tane almadan duramıyorlar, Allah' tan bunu Ajazz üretmiyor .cidden yamyam misali burası ya alınca 1 tane de almıyorlar anlamıyorum.
Hocam sizin attığınız yazıcıyı mı almalıyım 3 slipli olanı mı ?Ekleyim hemen hocam.
Evet pos kağıdıyla çalışıyor.
Bizim fabrikada var satayım sanaBunu almak istiyorum ama bu rulo kağıtı türkiyede bulunuyor mu?
sizin attığınız yerine slipli olan daha mantıklı değil miEkleyim hemen hocam.
Evet pos kağıdıyla çalışıyor.
Hangisi hocam?Evet hocam Ajazzlı bir şey görünce 10 15 tane almadan duramıyorlar, Allah' tan bunu Ajazz üretmiyor .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sizin attığınız yazıcıyı mı almalıyım 3 slipli olanı mı ?
Bende 700 gözüküyor o anlamadım.
Pos kağıdı hocam, her yerde bulursunuz.Bunu almak istiyorum ama bu rulo kağıtı türkiyede bulunuyor mu?