aligoren
80+
Dahası
Sen necisin piranhamıAulacılar ne zaman gelecek diye bekliyordum
Sen necisin piranhamıAulacılar ne zaman gelecek diye bekliyordum
Çaktırma devrem, gizli görevSen necisin piranhamı
şansıma siyahı bitmiş siyah setup a beyaz uyarmı acabaÇaktırma devrem, gizli görev
göreve devam auladaşÇaktırma devrem, gizli görev
Keycapsleri sen mi aldın öyle mi geldiÇaktırma devrem, gizli görev
Siyahı gelir diye düşünüyorum, ama elimde hiç yoksa beyaz da olsa al. Beyazın sesi daha güzel zaten. En kötü kaplarsın ya da boyarsın. Bu fiyata cidden çok güzel ürünşansıma siyahı bitmiş siyah setup a beyaz uyarmı acaba
Ben taktım hocamKeycapsleri sen mi aldın öyle mi geldi
komedi gibi ben aldım kargoya verildi renk değiştiremedim iade yapmam gerekiyor onunlada uğraşasım yok bahtıma...Siyahı gelir diye düşünüyorum, ama elimde hiç yoksa beyaz da olsa al. Beyazın sesi daha güzel zaten. En kötü kaplarsın ya da boyarsın. Bu fiyata cidden çok güzel ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben taktım hocam
sıkıntı yok hocam beğenirsin her türlü. Durumun müsait olunca bir tane de siyahını yapıştır.komedi gibi ben aldım kargoya verildi renk değiştiremedim iade yapmam gerekiyor onunlada uğraşasım yok bahtıma...
belki de biraz beyazlık iyi gelir siyah siyah nereye kadar :dsıkıntı yok hocam beğenirsin her türlü. Durumun müsait olunca bir tane de siyahını yapıştır.
ben öyle kullanıyorum süper oldu siyah rgb daha iyi gösteriyor birdeşansıma siyahı bitmiş siyah setup a beyaz uyarmı acaba
Sizdemi siyah setup a beyaz olanını aldınız geldiyse resim atarmısınız nasıl duruyor merak ettimben öyle kullanıyorum süper oldu siyah rgb daha iyi gösteriyor birde