Arama sonuçları: *

1. K

klavyede tuşa bastıkça bilgisayardan ses geliyor

arkadaşlar selam masaüstünde klasörde herhangi bir işlem yaparken her tuşa bastığımda ses geliyor çok rahatsız etmeye başladı format attım geçmedi klavyeyi değiştirdim yine geçmedi başına gelen veya bilen biri varsa yardımcı olabilir mi sorunu çözemedim.
  2. K

steame giriş yapamıyorum

steama giriş yapabilen var mı ben giriş yapamıyorum hiç bir hesabıma
  3. K

6500 TL rtx 3060 Asus dual alınır mı ?

knks çok oldu alma dediler keşke alsaydım arkadaş dedi sor dedi falan ben dedim alıyım o dedi yazın ucuzlucak falan forumdada dediler yaza doğru ucuzlucak şimdi 2022 de düzelcecek falan sıkıntı
  4. K

Öneri High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı alınır mı ?

Reis ben gf1 i aldım ancak içinden sadece 1 tane 8 pin işlemci kablosu çıktı bende 8+4 pce kablosunu kullansam sıkıntı olur mu sonuçta ikiside aynı yeri gösteityor takılacak yer
  5. K

çok güzel ürüne ne yapar eder bütçe çıkarırız bizde hoccam bizim için önemli olan f/p olması
  6. K

evet bende okumuştum forumda 40 ms yanlış voltaj gönderiyormuş parçaları yakma ihtimali varmış 1615470718 o zaman ben gf1 alıyorum hocam uygun mu dur ?
  7. K

ryzen 5600x rtx 3070 almaya planlıyorum ama belli değil 3080 bile olabilir b550 e gaming 1615470340 mwe white
  8. K

aslında elimde mwe 750 var ama kronik sorunlu olduğu için kullanmayı pek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba elektrik kesilince 40ms yanlış voltaj gönderiyormuş
  9. K

core reactör yok piyasada gf1 mi alayım
  10. K

core reactör yok şuan piyasada onu alcaktım yoksa ama kalmamış
  11. K

herhangi bir sıkıntısı kronik sorunu var mı dır ? yok ise bu psu yu alacağım bilgili olarak @baltazar
  12. K

750 watt ve üstü psu önerisi

biliyorum arkadaşım ama ben 750 watt alıcam param var fazla gelecek biliyorum ama upgrade etme ihtimalim de var bu yüzden fazla alıyorum
  13. K

core reactör stokta olmadığı için alamadım o yüzden sordum sistemimin ekran kartı henüz belli değil ancak 3070 düşünüyorum. ryzen 5600x asus b550 e gaming
  14. K

psu alacağım hangi marka almalıyım @baltazar
  15. K

Güç kaynağı önerisi ?

750 watt PSU önerisi
  16. K

"USB Device Over Current Status Detected" hatası alıyorum

Yok adım arda
  17. K

Zaten yazdım yanlış pinleri temas ettirdim f panel yerine USB pinlerini yüksek ihtimal data + ile data - yi temas ettirdim
  18. K

Yardım Bilgisayar 15 snde kapanıyor

Hocam bendede var aynı arıza yardımcı olur musunuz
  19. K

Öyle yapmak gerekiyor sanırım teşekkür ederim 1614535399 Bilgisayarcıys vericez artık
Top Bottom