Öncelikle söyleyim anakartta USB pinlerinin altına power reset buton tablosunu yapmışlar bende yanlışlıkla USB den çalıştırmaya çalıştım sonra farkettim yanda olduğunu çalıştırdım ve bu hata karşıma çıktı PC 15 saniyede kapatıyor kendini
usb de kısa devre varÖncelikle söyleyim anakartta USB pinlerinin altına power reset buton tablosunu yapmışlar bende yanlışlıkla USB den çalıştırmaya çalıştım sonra farkettim yanda olduğunu çalıştırdım ve bu hata karşıma çıktı PC 15 saniyede kapatıyor kendini Alıntıyı görüntüle
Nasıl çözülür bir bilgin var mıUSB'den fazla akım geçiyor diyor.
Biosa girilmiyor hiç bir türlüusb de kısa devre var
bios dan devre dışı bırakmayı dene
öyle hangi sırada sorun olduğunu anlarsın.
tamirciye ver o voltmetre ile sorunu bulur çiplerden biri arızalanmış olabilir.Nasıl çözülür bir bilgin var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biosa girilmiyor hiç bir türlü
Uzaktan bir şey yapılamaz yüksek ihtimal arıza var.Nasıl çözülür bir bilgin var mı
Biosa girilmiyor hiç bir türlü
Öyle yapmak gerekiyor sanırım teşekkür ederimtamirciye ver o voltmetre ile sorunu bulur çiplerden biri arızalanmış olabilir.
Bilgisayarcıys vericez artıkUzaktan bir şey yapılamaz yüksek ihtimal arıza var.
Mecbur maalesef.Öyle yapmak gerekiyor sanırım teşekkür ederim
Bilgisayarcıys vericez artık
usb portlarından birinin arızalandığıuna eminim sorun da o yüzden zaten daha bugün araştırmıştım.Öyle yapmak gerekiyor sanırım teşekkür ederim
Bilgisayarcıys vericez artık
Zaten yazdım yanlış pinleri temas ettirdim f panel yerine USB pinlerini yüksek ihtimal data + ile data - yi temas ettirdimusb portlarından birinin arızalandığıuna eminim sorun da o yüzden zaten daha bugün araştırmıştım.
bişey sorucma adın ada mı?Zaten yazdım yanlış pinleri temas ettirdim f panel yerine USB pinlerini yüksek ihtimal data + ile data - yi temas ettirdim
Yok adım ardabişey sorucma adın ada mı?