Neler Yeni

Öneri High Power Performance GD 800W 80+ Gold Güç Kaynağı alınır mı ?

karakoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arda Karakoç
Bütçe yetiyorsa, evet.
aslında elimde mwe 750 var ama kronik sorunlu olduğu için kullanmayı pek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba elektrik kesilince 40ms yanlış voltaj gönderiyormuş

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
aslında elimde mwe 750 var ama kronik sorunlu olduğu için kullanmayı pek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba elektrik kesilince 40ms yanlış voltaj gönderiyormuş
Düz MWE mi yoksa MWE Lite mı? Lite modeli pek iyi değil ama düz MWE modeli iyidir.

@fluci1 Hocam MWE White modellerinin düz MWE modeline göre kalitesiz olduğunu duymuştum. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

karakoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arda Karakoç
MWE White ise değiştirmeniz iyi olur. Sisteminiz nedir?
ryzen 5600x rtx 3070 almaya planlıyorum ama belli değil 3080 bile olabilir b550 e gaming
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düz MWE mi yoksa MWE Lite mı? Lite modeli pek iyi değil ama düz MWE modeli iyidir.

@fluci1 Hocam MWE White modellerinin düz MWE modeline göre kalitesiz olduğunu duymuştum. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
mwe white

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
ryzen 5600x rtx 3070 almaya planlıyorum ama belli değil 3080 bile olabilir b550 e gaming

mwe white
Ha yok ben olayı tamamen yanlış anladım :D. Ben @fluci1 hocam MWE White öneriyor sandım 😅. Bütçeniz nedir PSU için?

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6

Öyle diye biliyorum bende. MWE Bronze V2 modelleri XPG Pylon ile eşit neredeyse. MWE White 550W modeli haricinde çok kötü, 550W modeli de çok iyi değil.

karakoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arda Karakoç
Öyle diye biliyorum bende. MWE Bronze V2 modelleri XPG Pylon ile eşit neredeyse. MWE White 550W modeli haricinde çok kötü, 550W modeli de çok iyi değil.
evet bende okumuştum forumda 40 ms yanlış voltaj gönderiyormuş parçaları yakma ihtimali varmış

o zaman ben gf1 alıyorum hocam uygun mu dur ?

karakoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arda Karakoç
Bütçe varsa çok güzel bir ürün.
Reis ben gf1 i aldım ancak içinden sadece 1 tane 8 pin işlemci kablosu çıktı bende 8+4 pce kablosunu kullansam sıkıntı olur mu sonuçta ikiside aynı yeri gösteityor takılacak yer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,530
Üyeler
160,555
Son üye
erdemzero
Top Bottom