- Konu Sahibi Konu Sahibi
aslında elimde mwe 750 var ama kronik sorunlu olduğu için kullanmayı pek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba elektrik kesilince 40ms yanlış voltaj gönderiyormuşBütçe yetiyorsa, evet.
aslında elimde mwe 750 var ama kronik sorunlu olduğu için kullanmayı pek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba elektrik kesilince 40ms yanlış voltaj gönderiyormuşBütçe yetiyorsa, evet.
MWE White ise değiştirmeniz iyi olur. Sisteminiz nedir?aslında elimde mwe 750 var ama kronik sorunlu olduğu için kullanmayı pek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba elektrik kesilince 40ms yanlış voltaj gönderiyormuş
Düz MWE mi yoksa MWE Lite mı? Lite modeli pek iyi değil ama düz MWE modeli iyidir.aslında elimde mwe 750 var ama kronik sorunlu olduğu için kullanmayı pek istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba elektrik kesilince 40ms yanlış voltaj gönderiyormuş
ryzen 5600x rtx 3070 almaya planlıyorum ama belli değil 3080 bile olabilir b550 e gamingMWE White ise değiştirmeniz iyi olur. Sisteminiz nedir?
mwe whiteDüz MWE mi yoksa MWE Lite mı? Lite modeli pek iyi değil ama düz MWE modeli iyidir.
@fluci1 Hocam MWE White modellerinin düz MWE modeline göre kalitesiz olduğunu duymuştum. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
Ha yok ben olayı tamamen yanlış anladım . Ben @fluci1 hocam MWE White öneriyor sandım . Bütçeniz nedir PSU için?ryzen 5600x rtx 3070 almaya planlıyorum ama belli değil 3080 bile olabilir b550 e gaming
Mesaj otomatik birleştirildi:
mwe white
Öyle diye biliyorum bende. MWE Bronze V2 modelleri XPG Pylon ile eşit neredeyse. MWE White 550W modeli haricinde çok kötü, 550W modeli de çok iyi değil.Düz MWE mi yoksa MWE Lite mı? Lite modeli pek iyi değil ama düz MWE modeli iyidir.
@fluci1 Hocam MWE White modellerinin düz MWE modeline göre kalitesiz olduğunu duymuştum. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?
evet bende okumuştum forumda 40 ms yanlış voltaj gönderiyormuş parçaları yakma ihtimali varmışÖyle diye biliyorum bende. MWE Bronze V2 modelleri XPG Pylon ile eşit neredeyse. MWE White 550W modeli haricinde çok kötü, 550W modeli de çok iyi değil.
o zaman ben gf1 alıyorum hocam uygun mu dur ?Öyle diye biliyorum bende. MWE Bronze V2 modelleri XPG Pylon ile eşit neredeyse. MWE White 550W modeli haricinde çok kötü, 550W modeli de çok iyi değil.
Bütçe varsa çok güzel bir ürün.evet bende okumuştum forumda 40 ms yanlış voltaj gönderiyormuş parçaları yakma ihtimali varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
o zaman ben gf1 alıyorum hocam uygun mu dur ?
çok güzel ürüne ne yapar eder bütçe çıkarırız bizde hoccam bizim için önemli olan f/p olmasıBütçe varsa çok güzel bir ürün.
Reis ben gf1 i aldım ancak içinden sadece 1 tane 8 pin işlemci kablosu çıktı bende 8+4 pce kablosunu kullansam sıkıntı olur mu sonuçta ikiside aynı yeri gösteityor takılacak yerBütçe varsa çok güzel bir ürün.