Arama sonuçları: *

1. Ç

❌İndirim Bitti! FSP VITA-850GM 850W ATX 3.1 modüler güç kaynağı 80 plus gold amazon tr satıcılı 4837 TL

Çektim hemen 1 tane, 5070ti takmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı.
  2. Ç

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında Geceye Özel %10 İndirim

Hocam bütçeniz el veriyorsa görüntü olarak gigabyte ice modelleri gerçekten çok güzel. Ama aradaki fiyat farkına değecek performans farkı ben göremedim. ruaF'ın dediği gibi 5 bin tl farka ssd alınabilir, ram alınabilir. Bizde böyle düşününce ICE modelinden vazgeçip asrock tercih ettik.
  3. Ç

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında Geceye Özel %10 İndirim

X87 Arkadaşa sistem toplayacaktık, bu kartın test sonuçlarına da techspot dan baktım gerçekten fiyatına göre rakipsiz performansı var. 1 Aydır bu kartı alsam mı almasam mı diye düşünürken Akakçe'de stoğun bittiğini gördüm. Gelir mi gelmez mi bilemedim Google'da arattım sadece vatanda...
  4. Ç

🔥İndirim BitFenix 700W PSU 1.652TL🔥

– Tier C • Low-end Sınıfına almışlar PF700 modelini. Ama arkadaşın dediği gibi kasa + psu fiyatı olarak pahalı bence de. Daha iyi fiyatlar ve kombinasyonlar burda çok paylaşılmıştır. Sıcak fırsatlarda.
  5. Ç

🔥İndirim BitFenix 700W PSU 1.652TL🔥

Bitfenix BPA serisi PSU TIER LIST'de E sınıfında uzak durulması gereken kategoriye alınmış. Çok düşük bütçeli bir makina dizmediyseniz bence alınmaz.
  6. Ç

🔥İndirim Teknobiyotik Outlet işlemci Soğutmaları

OUTLET kısmından dark x128 soğutucu, aerocool kasa ve dark kasa aldım ve bir kaç sefer de normal alışveriş yaptım. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. Özellikle sorunu sıkıntısı olan outlet ürünü zaten açıklamada belirtiyorlar. Kutu hasarlıları alın geçin derim.
  7. Ç

❌İndirim Bitti! MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi 7549 TL!

Geçen hafta 7800 civarına amazondan alamayanlara daha uyguna geldi Satıcı: Hepsiburada https://www.hepsiburada.com/msi-mag-b650-tomahawk-wifi-am5-ddr5-6600mhz-oc-hdmi-dp-m-2-usb3-2-2-5g-lan-wifi-6e-atx-p-HBCV000031B45W?magaza=Hepsiburada
  8. Ç

i5 13400f & rtx 4060ti hazır sistem 26979tl

*Ramlerin CL değeri çok yüksek Mhz çok düşük *Ssd okuma/yazma çok kötü, *Kasa mesh en azından iyi/ Power sanırım kötü Özelleştirme seçeneği de koymamışlar adam akıllı. Bence alınmaz.
  9. Ç

❌İndirim Bitti! Proteinocean PRE-WORKOUT 5'Lİ TESTER 39 TL

Goriller mutlu 🦍🦍 çektim tşk.
  10. Ç

Bilgisayarımı ne kadara satabilirim?

9-10K'ya koyarsın pazarlık yapacaklar çünkü, ona göre düşersin.
  11. Ç

🔥Mediamarkt Outlet Fırsatları🔥

DAV3 Ürün elime ulaştı. Fotoğrafta gördüğünüz o leke ıslak gibi olan görüntü soğuktan olmuş. Mouse geldiğinde buz gibiydi. Skatezlerinde çizik vs. yoktu. Hatta hiç bir yerinde deforme göremedim. 8000Hz de denemedim çünkü işlemcim R5 2600 kaldırmayacaktı muhtemelen. R5 5600'e geçince...
  12. Ç

1200 TL'ye aldım. Gelince fotoğraflarını paylaşırım merak ediyorum nasıl bir ürün gelecek elime. Sarı sitede bile 1300'den felan başlıyor hatta 1500 Tl.
  13. Ç

Çektim bakalım, umarım çok yıpranmamıştır.
  14. Ç

PARÇALAR 10.200TL DEĞER Mİ

Fiyat 2.el sarı siteye göre iyi. Yanına da bi 2. el 3070-ti-6700xt az miningli patlattınız mı mis gibi olur.
  15. Ç

❌İndirim Bitti! 16gb 3200mhz RGB ram 699₺

Deneyin hocam, indirim yaparlar size de eğer kullanmak gibi düşünceniz var ise.
  16. Ç

224 tl para iadesi teklif ettiler, bende kabul ettim. Kurumsal fatura iadesi uğraştıracaktı beni.
  17. Ç

Bana da 8GB geldi. Değişim için müşteri hizmetleriyle görüştüm 16gb stoklarımızda mevcut değildir diyor. Farklı bir çözüm sunun ben değişim istiyorum dedim, bekliyorum bakalım ne olacak.
Top Bottom