Neler Yeni

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Seçili Bilgisayar Parçalarında Geceye Özel %10 İndirim

fpotur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih POTUR
Vatan %20 indirim yapmadıkça %10 indirim sayılmaz

ruaF1912

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İhsan Aka
X87
X870 PRO RS fiyatı güzel, bu fiyatlara b650 satılan bir devirde bu anakart f/p kralı olur.
Arkadaşa sistem toplayacaktık, bu kartın test sonuçlarına da techspot dan baktım gerçekten fiyatına göre rakipsiz performansı var.
1 Aydır bu kartı alsam mı almasam mı diye düşünürken Akakçe'de stoğun bittiğini gördüm.

Gelir mi gelmez mi bilemedim
Google'da arattım sadece vatanda kalmış. Siparişi verdim 9800x3d ile kullanılacak.

ruaF1912

80+ Bronze
X87

Arkadaşa sistem toplayacaktık, bu kartın test sonuçlarına da techspot dan baktım gerçekten fiyatına göre rakipsiz performansı var.
1 Aydır bu kartı alsam mı almasam mı diye düşünürken Akakçe'de stoğun bittiğini gördüm.

Gelir mi gelmez mi bilemedim
Google'da arattım sadece vatanda kalmış. Siparişi verdim 9800x3d ile kullanılacak.
İyi yapmışsınız, takibimdeki bir modeldi, 1 hafta öncesine kadar incehesap ta aktif listedeydi vatandakine benzer fiyattan, stok bitmişti, vatanda bu fiyattan yakalamak müthiş olmuştur sizin için 🥳

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
ramlere bakayım dedım bındırımmıs

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı

ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER
bu kart incehesapta 25e satıldı cuma akşamı, 26 27ye de bulunuyor ara ara..​

Vatan indiriminde ise 33e satılıyor şuan. Ya bu kadar vicdansız nasıl olabiliyor bu adamlar hayret ediyorum. Oraya utanmadan bir de İNDİRİM yazıyorlar hiç mi utanma yok bu admlarda ya..
Yazık gerçekten..

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Ali

ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER​

bu kart incehesapta 25e satıldı cuma akşamı, 26 27ye de bulunuyor ara ara..​

Vatan indiriminde ise 33e satılıyor şuan. Ya bu kadar vicdansız nasıl olabiliyor bu adamlar hayret ediyorum. Oraya utanmadan bir de İNDİRİM yazıyorlar hiç mi utanma yok bu admlarda ya..
Yazık gerçekten..
Daha komik bir şey diyeyim vatan Dell 2K monitörü 12.000 TL ye satıyor. Aynı ürünü Gaming Gen 8300 liraya satıyor. 8300 liraya satan kâr ediyorsa vatanın kârını siz düşünün...

Siluet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Burak Akça
Daha komik bir şey diyeyim vatan Dell 2K monitörü 12.000 TL ye satıyor. Aynı ürünü Gaming Gen 8300 liraya satıyor. 8300 liraya satan kâr ediyorsa vatanın kârını siz düşünün...
O iş tam olarak öyle olmuyor. Vatan'ın da çalışanları, mağaza giderleri vs var gaming.gen'e göre..

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,158
İsim
Ali
O iş tam olarak öyle olmuyor. Vatan'ın da çalışanları, mağaza giderleri vs var gaming.gen'e göre..
Güzel kardeşim tabii ki daha fazla gider ama en basiti iPhone satarken piyasa ile aynı, anakart satarken çok yakın fiyatlarda verebiliyorsa bu tarz bir üründe piyasanın %50 daha fazlasına satıyorsa kusura bakmayın ama personelin o ayki primini ben mi ödüyorum. Bu hiç normal bir fiyatlandırma değil. Normalleştirdikçe daha çok göreceğiz.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
eyyüb
l
X870 PRO RS fiyatı güzel, bu fiyatlara b650 satılan bir devirde bu anakart f/p kralı olur.
Asrocklari çok severim ama x870 ice gigabyte çok güzel duruyor aklımı çeliyor aynı paraya denk gelicek asrock mu aurosmu diye kararsızım 🥹.

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Güzel kardeşim tabii ki daha fazla gider ama en basiti iPhone satarken piyasa ile aynı, anakart satarken çok yakın fiyatlarda verebiliyorsa bu tarz bir üründe piyasanın %50 daha fazlasına satıyorsa kusura bakmayın ama personelin o ayki primini ben mi ödüyorum. Bu hiç normal bir fiyatlandırma değil. Normalleştirdikçe daha çok göreceğiz.
Tamam da sektörde buna göre var oluyosun ya da yok oluyosun zaten. Vatan bu kafayla yok olmaya ya da en iyi ihtimalle yerinde saymaya mahkum. Hatırlıyorum 2022 Ağustos ayında piyasada 4000 civarına bulunan r5 5600 kutulu fanlı işlemciyi Vatan indirimli diye 5400liraya satarken forumda belki 100 kişi Amazon Germany üzerinden 3100liraya almıştık :D

ruaF1912

80+ Bronze
Asrocklari çok severim ama x870 ice gigabyte çok güzel duruyor aklımı çeliyor aynı paraya denk gelicek asrock mu aurosmu diye kararsızım 🥹.
Valla hocam, kullandığınız anakart güzel bir model, görünüş vb olarak :), beyaz sistemde ben b650 tomahawk kullanıyorum ve biraz sırıtıyor malesef, rs alırdım ben sanırım almaya kalksam, ayriyeten hatırladığım kadarıyla şuan ekran kartınız yok, anakart için vereceğiniz para ile, ekran kartını daha üst seviye bir model almak isteyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İhsan Aka
Hocam bütçeniz el veriyorsa görüntü olarak gigabyte ice modelleri gerçekten çok güzel. Ama aradaki fiyat farkına değecek performans farkı ben göremedim. ruaF'ın dediği gibi 5 bin tl farka ssd alınabilir, ram alınabilir. Bizde böyle düşününce ICE modelinden vazgeçip asrock tercih ettik.

Top Bottom