Arkadaşa sistem toplayacaktık, bu kartın test sonuçlarına da techspot dan baktım gerçekten fiyatına göre rakipsiz performansı var.X870 PRO RS fiyatı güzel, bu fiyatlara b650 satılan bir devirde bu anakart f/p kralı olur.ASROCK X870 PRO RS WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK X870 PRO RS WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İyi yapmışsınız, takibimdeki bir modeldi, 1 hafta öncesine kadar incehesap ta aktif listedeydi vatandakine benzer fiyattan, stok bitmişti, vatanda bu fiyattan yakalamak müthiş olmuştur sizin içinX87
Arkadaşa sistem toplayacaktık, bu kartın test sonuçlarına da techspot dan baktım gerçekten fiyatına göre rakipsiz performansı var.
1 Aydır bu kartı alsam mı almasam mı diye düşünürken Akakçe'de stoğun bittiğini gördüm.
Gelir mi gelmez mi bilemedim
Google'da arattım sadece vatanda kalmış. Siparişi verdim 9800x3d ile kullanılacak.