Beyazı. Bizzat takipçisiyim beyaz 5070ti nin. Bu fiyata alınmazAynı ürünse çok güzel. Siyahı mı düşmüştü beyazı mı?
Beyazı. Bizzat takipçisiyim beyaz 5070ti nin. Bu fiyata alınmazAynı ürünse çok güzel. Siyahı mı düşmüştü beyazı mı?
Bilgi için teşekürler. Forumu bu yüzden seviyorum.Beyazı. Bizzat takipçisiyim beyaz 5070ti nin. Bu fiyata alınmaz
43 e vermişti bundan 10 gün önceBeyaz ve tepe model kaçırmayın.
MSI GEFORCE RTX 5070 TI GAMING TRIO OC W 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI GEFORCE RTX 5070 TI GAMING TRIO OC W 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Kral ile beyaz 5070ti kartını bizden daha aktif takip eden yoktur43 e vermişti bundan 10 gün önce
İşlemcin intel miFiyat nasıl dostlar alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Hahahha sabah akşam bakmaktan gözlerim ağrıdı bi eğitim indirimlerinde mönitör bakıyorum bi ekran kartı harbi yordu hahahaKral ile beyaz 5070ti kartını bizden daha aktif takip eden yoktur![]()
Kral valla hiç hesapta yokken forumdakiler aklıma girdi oled monitör aldık.. inşallah 5080 e falan yönelmeyizHahahha sabah akşam bakmaktan gözlerim ağrıdı bi eğitim indirimlerinde mönitör bakıyorum bi ekran kartı harbi yordu hahaha
AMDİşlemcin intel mi
Hangisinden aldın bende 49 inç olanını almayı düşünüyorum şu paylaşılan 360 hz olanını mıKral valla hiç hesapta yokken forumdakiler aklıma girdi oled monitör aldık.. inşallah 5080 e falan yönelmeyiz![]()