ÇobanÇökerten
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
1200 TL'ye aldım. Gelince fotoğraflarını paylaşırım merak ediyorum nasıl bir ürün gelecek elime.Ne kadardı hocam?
Sarı sitede bile 1300'den felan başlıyor hatta 1500 Tl.
1200 TL'ye aldım. Gelince fotoğraflarını paylaşırım merak ediyorum nasıl bir ürün gelecek elime.Ne kadardı hocam?
AVM'de tuvalete girip elini yıkamayan adamlar elliyor, kafalarına takıyor.Selamlar, bende hyper x cloud 3 yakaladım. Ancak açıklamada kullanılmış yazıyor sizce iptal etmeli miyim?
İptal etme yerini bulamadım yaAVM'de tuvalete girip elini yıkamayan adamlar elliyor, kafalarına takıyor.
En azından iyice bir silerdim, mümkünse ped'lerini değiştirirdim.
Hayırlı olsun hocam açıklama kısmında ne yazıyordu? Kullanılmış olduğu belirtilmiş miydi?Huawei watch fit 2 aldım. 24 saat içinde geldi. Anladığım kadarıyla ürün teşhir ürün. 2 gün boyunca sıkı bir şekilde kullandım. Tüm fonksiyonları sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Kordonda teşhir ürünü olduğu için takılan kilitten dolayı hafif çizikler var.Ekranda ufak 2 kılcal çizik var. Rahatsız etmiyor ve tüm fonksiyonları çalıştığı için iade etmeyi düşünmüyorum. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Kaça aldın hocamSelamlar, bende hyper x cloud 3 yakaladım. Ancak açıklamada kullanılmış yazıyor sizce iptal etmeli miyim?
Aradım iptal etmek için ilgilenicem denildi, saat 3 gibi kargoya vermişler. 3400₺ye aldım nasıl geldiğini paylaşırım buradaKaça aldın hocam