Neler Yeni

🔥Mediamarkt Outlet Fırsatları🔥

Allmuted

80+ Bronze
Merhaba, cloud 3 wireless kulaklığım geldi. Üstünde yurtiçi kargo bantları var başka bir firmayla geldi büyük ihtimal sıfır olarak satamayacakları için outlet e attılar. Sıfırdan hiçbir farkı yok iyi ki almışım, ancak mikrofon ayarını yapamadım yardımcı olucak var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fehim Can Buğra ÖZTURK
Hala tv kargosu bekliyorum. Bu Horoz Lojistik nasıl bir firma ya.

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Alperen Çetin
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fehim Can Buğra ÖZTURK
Arkadaşlar bunlar gerçek anlamda dolandırıcı. İlk tamir yolunu deneyeceğim olmazsa iade edeceğim. Mediamarkt outlet kullanacak herkes lutfen konuyu okusun.

_Baris_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
zzzzzz
Arkadaşlar bunlar gerçek anlamda dolandırıcı. İlk tamir yolunu deneyeceğim olmazsa iade edeceğim. Mediamarkt outlet kullanacak herkes lutfen konuyu okusun.
Daha önceki mesajlarda belirttiğim gibi, tv’lerde ciddi risk var, ben normal şekilde 65pus almıştım 2 ölü pixel çıktı, değişimini yaptırmam neredeyse 1 ay sürdü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fehim Can Buğra ÖZTURK
Daha önceki mesajlarda belirttiğim gibi, tv’lerde ciddi risk var, ben normal şekilde 65pus almıştım 2 ölü pixel çıktı, değişimini yaptırmam neredeyse 1 ay sürdü.
Ucretsiz onarım olabileceğini söyledi philips. Yarın göturucem Çanakkale servisine. Yaparlarsa çok iyi olacak. 14 bin tl daha ucuza almış olucam fakat bu detayların söylenmemesi tam bir dolandırıcılık değil mi?

_Baris_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
zzzzzz
Ucretsiz onarım olabileceğini söyledi philips. Yarın göturucem Çanakkale servisine. Yaparlarsa çok iyi olacak. 14 bin TL daha ucuza almış olucam fakat bu detayların söylenmemesi tam bir dolandırıcılık değil mi?
Dolandırıcılık demeyelim yasal sorun olur ama bir yerlerde açıklama konusunda ciddi sıkıntı var, eninde sonunda çözeceklerdir ama işte can sıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Fehim Can Buğra ÖZTURK
Aga burdan urun iade eden var mı? Ne kadar surede iade oluyor?

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Dostum bosuna medıamarketı kötülemene gerek yok ürün zaten outlet biryerinde bir şey oldugu belli, ürünün garantisi var garanti ile uğraşmak istemiyorum dersen iade edebiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom