🔥Mediamarkt Outlet Fırsatları🔥

Merhaba, cloud 3 wireless kulaklığım geldi. Üstünde yurtiçi kargo bantları var başka bir firmayla geldi büyük ihtimal sıfır olarak satamayacakları için outlet e attılar. Sıfırdan hiçbir farkı yok iyi ki almışım, ancak mikrofon ayarını yapamadım yardımcı olucak var mı?

Arkadaşlar bunlar gerçek anlamda dolandırıcı. İlk tamir yolunu deneyeceğim olmazsa iade edeceğim. Mediamarkt outlet kullanacak herkes lutfen konuyu okusun.

Arkadaşlar bunlar gerçek anlamda dolandırıcı. İlk tamir yolunu deneyeceğim olmazsa iade edeceğim. Mediamarkt outlet kullanacak herkes lutfen konuyu okusun.
Daha önceki mesajlarda belirttiğim gibi, tv’lerde ciddi risk var, ben normal şekilde 65pus almıştım 2 ölü pixel çıktı, değişimini yaptırmam neredeyse 1 ay sürdü.

Daha önceki mesajlarda belirttiğim gibi, tv’lerde ciddi risk var, ben normal şekilde 65pus almıştım 2 ölü pixel çıktı, değişimini yaptırmam neredeyse 1 ay sürdü.
Ucretsiz onarım olabileceğini söyledi philips. Yarın göturucem Çanakkale servisine. Yaparlarsa çok iyi olacak. 14 bin tl daha ucuza almış olucam fakat bu detayların söylenmemesi tam bir dolandırıcılık değil mi?

Ucretsiz onarım olabileceğini söyledi philips. Yarın göturucem Çanakkale servisine. Yaparlarsa çok iyi olacak. 14 bin TL daha ucuza almış olucam fakat bu detayların söylenmemesi tam bir dolandırıcılık değil mi?
Dolandırıcılık demeyelim yasal sorun olur ama bir yerlerde açıklama konusunda ciddi sıkıntı var, eninde sonunda çözeceklerdir ama işte can sıkıyor.

Dostum bosuna medıamarketı kötülemene gerek yok ürün zaten outlet biryerinde bir şey oldugu belli, ürünün garantisi var garanti ile uğraşmak istemiyorum dersen iade edebiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri