Kutu da outlet lbaresi vardı ve kontrol amaçlı açılmıştır yazıyordu.Hayırlı olsun hocam açıklama kısmında ne yazıyordu? Kullanılmış olduğu belirtilmiş miydi?
Kutu da outlet lbaresi vardı ve kontrol amaçlı açılmıştır yazıyordu.Hayırlı olsun hocam açıklama kısmında ne yazıyordu? Kullanılmış olduğu belirtilmiş miydi?
Hayırlı olsun güle güle kullanınDAV3 Ürün elime ulaştı.
Fotoğrafta gördüğünüz o leke ıslak gibi olan görüntü soğuktan olmuş. Mouse geldiğinde buz gibiydi.
Skatezlerinde çizik vs. yoktu. Hatta hiç bir yerinde deforme göremedim.
8000Hz de denemedim çünkü işlemcim R5 2600 kaldırmayacaktı muhtemelen. R5 5600'e geçince deneyeceğim. 4000Hz'de CS 2'de sorun yoktu
Aldığınız linkteki açıklamayı kastetmiştimKutu da outlet lbaresi vardı ve kontrol amaçlı açılmıştır yazıyordu.
Yok orada da yazmıyorduHayırlı olsun güle güle kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldığınız linkteki açıklamayı kastetmiştim
Kutu işi de şans hocam benim aldığım ürünün kutuda nokta kadar kusur yoktu, belli ki benim gibi kıl biri açıp kapatmış hayırlı olsun güzel günlerde kullanınhyper x cloud core wireless kulaklığım geldi ve net bir şekilde alınmış bı sure sonra iade edilmiş ürün yeni kokuyor sesi biraz az kulaklıkla ilgili bu tabii ki tek bir sorun yaşadım iade eden kişi kutuyu ayıptır söylemesi hayvan gibi açmış konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler
Teşekkür ederim hocam sayenizde kablosuz kulaklığa geçmiş oldum klavye kaldı bı tek.Kutu işi de şans hocam benim aldığım ürünün kutuda nokta kadar kusur yoktu, belli ki benim gibi kıl biri açıp kapatmış hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
ben de cloud core wireless aldım kontrol amaçlı açılmıştır ibaresi hariç sıfırdan farkı yoktu mikrofon ve kablonun paketi bile açılmamıştı , ama ses bana fazla bile geldi size biraz az gelmesi garip geldihyper x cloud core wireless kulaklığım geldi ve net bir şekilde alınmış bı sure sonra iade edilmiş ürün yeni kokuyor sesi biraz az kulaklıkla ilgili bu tabii ki tek bir sorun yaşadım iade eden kişi kutuyu ayıptır söylemesi hayvan gibi açmış konuyu açan arkadaşa tekrar teşekkürler
Daha önce steelseries arctis nova 7 wireless kullandığım için az geldi biraz ama yeterli bendede typce kablo pametindeydi açılmamıştı öbürlerini çıkarmış maalesefben de cloud core wireless aldım kontrol amaçlı açılmıştır ibaresi hariç sıfırdan farkı yoktu mikrofon ve kablonun paketi bile açılmamıştı , ama ses bana fazla bile geldi size biraz az gelmesi garip geldi
bende de arctis 7 var , nova biraz daha kaliteli gerçi olabilirDaha önce steelseries arctis nova 7 wireless kullandığım için az geldi biraz ama yeterli bendede typce kablo pametindeydi açılmamıştı öbürlerini çıkarmış maalesef
Nova serisi güncellenmiş şekilde çıkmıştı yanılmıyorsam neyse şuan da hyper x var ve deri olması ve yazılım olmaması hariç güzelbende de arctis 7 var , nova biraz daha kaliteli gerçi olabilir
aynen hocam katılıyorum benim de hoşuma gitti sıfır cloud 2 kumaş pad bulunursa on numara olurNova serisi güncellenmiş şekilde çıkmıştı yanılmıyorsam neyse şuan da hyper x var ve deri olması ve yazılım olmaması hariç güzel
Hocam cloud 2 pad buna tam uyum sağlar değil mi ben bakacağım büyük ihtimal kumaş ped Antalyadayim deri pad yazın olmaz ya soyuluyor zaten bı sure sonraaynen hocam katılıyorum benim de hoşuma gitti sıfır cloud 2 kumaş pad bulunursa on numara olur