Arama sonuçları: *

1. S

Sevdiğinden Bile Kısa Olmanın Ezikliği.

3 ay sonra 14 olucam ve 9.sınıfa geçmiş olucam
  2. S

Sevdiğinden Bile Kısa Olmanın Ezikliği.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Her ne kadar dalga geçiliceğimi bilsemde bugün bu konuyu açmak istedim. Öncelikle 13 yaşındayım, 161.5-162 boyum var yanılmıyosam 50 kiloyum (yağ oranım yüksek) tahmin ettiğiniz gibi erkek çocuğuyum.Boyumun kısa olması beni cidden çok rahatsız etmeye...
  3. S

Bu bu bilgisayar alınır mı

https://www.incehesap.com/infinity-storm-tavsiye-sistem-fiyati-76209/
  4. S

Pubg Mobile Hesabına Bağladığım E-Posta Silindi Ve Hesabıma Giremiyorum

Öncelikle iyi forumlar. Uzun zaman sonra içimden pubgye başlama isteği geldi. İndirdim, girdim falan derken paat, e-postanın silindiği aklıma geldi. Başka bağ yok ve hesabıma çok para yatırmıştım. Ne yapmam gerekiyor?
  5. S

9070xt icin Sistem Tavsiyeleri (60-70k)

benim pcnin toplam değeri 16k kahrolsun fakirlik :DD (rtx 2060)
  6. S

Sevdiğim kızdan aşık olduğu çocuğu dinledim.

aynı kız cıkma teklifi etti ve reddettim aglasin p!c
  7. S

iyiki de küsmüşüm diye düşünüyorum sizler sayesinde 1737795437 Teşekkür ederim sizler sayesinde iyiki küsmüşüm diye düşünüyorum ve ilerde daha iyi bi kızın önüme çıkıcağını anlamaya başladım
  8. S

zaten kafamdan cikti o dusunce ve eger oyle bisey yapsaydim tek sebebim o kiz olmazdi
  9. S

Çok teşekkür ederim. Böyle bir desteğe sanaldan da olsa, ihtiyacım vardı.
  10. S

dostlar dalgalarınız için önerileriniz için gerçekten teşekkür ederim benle tssk geçmeye çalışsanız bile gülmemi sağlıyosunuz ve son durumda zaten bitik bana yazdığı son mesaj da bu: dunden beri dusunuyorum bizim aramiz insan gibi hic bi zaman iyi olamiyo ikide bir bi sorun cikip duruyo o yuzden...
  11. S

15i devirmeme 1.5 ay kaldi 1737343035 tek deger verdigim ailemden cok sevdigim tek kisi o dertlerimi dinleyen tek kisi o bana deger verdigini hissettigim tek kisi o kirmaya korktugum tek kiside o ve yaklasik 1 senedir yakin arkadas oldugumuz icin dusuncem boyle
  12. S

bugun bi gelisme yasandı bu konuyu baslattıgım zaman benden hoslanıyomus ama soylememis ve suan hoslandigi baska birisi var soylemekten cok korkuyorum zaten bugun tartistik ne yapmam lazim tek konustugum kisi o baska arkadasim yok onuda kaybedersem 1ntihar bile edebilirim
  13. S

Spotify 2024 Özetim yok

arkadaşlar ilk öncelikle merhaba spotifyi pcden dinliyorum (uygulama yüklü tarayıcıdan dinlemiyorum) 2024 özetim yok ve herşeyi denememe rağmen gözükmüyor yardım edicek varmı
  14. S

1732321272 yazmayı unutmusum prdn denerim kanka sagol
  15. S

bugün 3 senedir platonik olduğum kız sevdiği çocuğu anlatmaya başladı tam friendzone sokmayı biraz azaltmıştı başka birisi çıktı napmam gerekiyor
Geri