Neler Yeni

Sevdiğim kızdan aşık olduğu çocuğu dinledim.

swoxxxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
El Kaka
bugün 3 senedir platonik olduğum kız sevdiği çocuğu anlatmaya başladı tam friendzone sokmayı biraz azaltmıştı başka birisi çıktı napmam gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Eren Mutlu
Ne yapmanı söylememizi beklersin mesela? Özsaygınlık kazan ve seni o kefeye dahi koymayacak bir insanla gelecek düşünme çünkü her daim bir şüphe bir düşünce olacak.

swoxxxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
El Kaka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yapmanı söylememizi beklersin mesela? Özsaygınlık kazan ve seni o kefeye dahi koymayacak bir insanla gelecek düşünme çünkü her daim bir şüphe bir düşünce olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazmayı unutmusum prdn denerim kanka sagol

swoxxxyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
El Kaka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bugun bi gelisme yasandı bu konuyu baslattıgım zaman benden hoslanıyomus ama soylememis ve suan hoslandigi baska birisi var soylemekten cok korkuyorum zaten bugun tartistik ne yapmam lazim tek konustugum kisi o baska arkadasim yok onuda kaybedersem 1ntihar bile edebilirim

129366

80+
bugun bi gelisme yasandı bu konuyu baslattıgım zaman benden hoslanıyomus ama soylememis ve suan hoslandigi baska birisi var soylemekten cok korkuyorum zaten bugun tartistik ne yapmam lazim tek konustugum kisi o baska arkadasim yok onuda kaybedersem 1ntihar bile edebilirim
4 milyar kadın var 1 tanesi için intihar edeceksen yaşama zaten

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,844
İsim
Mert Metshi
yas kac

Top Bottom