Sevdiğinden Bile Kısa Olmanın Ezikliği.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Her ne kadar dalga geçiliceğimi bilsemde bugün bu konuyu açmak istedim. Öncelikle 13 yaşındayım, 161.5-162 boyum var yanılmıyosam 50 kiloyum (yağ oranım yüksek) tahmin ettiğiniz gibi erkek çocuğuyum.Boyumun kısa olması beni cidden çok rahatsız etmeye başladı,hoşlandığım kız bile benden 4-5cm uzun ve açılmaya bile korkuyorum boyumla dalga geçer diye,boyumu nasıl uzatabilirim? Bilen abim,ablam veya kardeşlerim varsa bana yardımcı olur musunuz?
Şimdi bir kere yaş ile dalga geçen insanın ben akıl sağlığının normal olmadığını düşünüyorum neyse konumuza dönelim sen daha 8.sınıfa geçmemişsindir kızların boyu 7.sınıfta uzar 8.sınıfta kısalır sende 8'de uzarsın olay bu bedenin gayet normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tiktok gibi saçma uygulamalar hayata yön veriyor cidden çok garip ve saçma.Ben şuan 15-16 yaşımdayım lakin insta bile kullanmak istemiyorum çünkü sarmıyor. Bu yaşlarda tiktok filan kullandırmak ailenin işleyebileceği en büyük suçlardan.
Bu yaşta değilde hiçbir zaman kullandırılmaması lazım

Zaten öyle hocam. Bu çocuğun yaşında bir kardeşim var, ne kadar sildirdiysem tekrar yükledi o lanet uygulamayı. Orada ne akım olursa onu yapıyor. Artık kendi hayatlarına karar veremiyorlar; nasıl yaşayacaklarına, hobilerinin neler olacağına, hatta hangi yemeği tüketeceklerine bile sosyal medya karar veriyor. Ve bunun farkında değiller.
kessinlikle hocam tartışmalı bir konu değil zaten malesef öyle. Buna dikkat eden ve karşı çıkan bir aile olmak içiin katı ve disiplinli olmaya gerek yok sadece onun özgün düşünebilme yeteneğini ve saçma sapan akımlara köle olan kitlelerden biri olmamasını istemek gerekli. Mesela ben bilgisayar oyunu deyip çocuğumun EU4 ya da warband oynamasına abartmadıkça kızmazdım ama kesinlikle sosyal medya özellikle tik tok denen lanet yeri kullanmasına izin vermezdim. Oradakiler harbi başka bir evrende büyüyorlar mesela aylık 1 buçuk milyon tl alan erkek isteyen genç kızlar gibi. dubai çikolatası işleri falan zaten herkes birbirinin aynısı oluyor bu uygulamalar yüzünden.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Her ne kadar dalga geçiliceğimi bilsemde bugün bu konuyu açmak istedim. Öncelikle 13 yaşındayım, 161.5-162 boyum var yanılmıyosam 50 kiloyum (yağ oranım yüksek) tahmin ettiğiniz gibi erkek çocuğuyum.Boyumun kısa olması beni cidden çok rahatsız etmeye başladı,hoşlandığım kız bile benden 4-5cm uzun ve açılmaya bile korkuyorum boyumla dalga geçer diye,boyumu nasıl uzatabilirim? Bilen abim,ablam veya kardeşlerim varsa bana yardımcı olur musunuz?
Hocam ortaokuldayken benden uzun 5 tane falan kız vardı benim boyumda öyle çok kısa değildi o zamanlar. Kızlar daha önce ergenliğe girdiği için çabuk boy atıyorlar ama çabukta bitiyor. Şuan ben hepsinden uzunum 181 boyum. Daha 13 yaşındasınız hocam en az bi 10-15 santim artrsınız bence. Boyunu öyle bir şeyler yaparak pek uzatamazsın yüksek oranla genetiğine bağlı annen baban uzun mu? değilse bile çok takma 13 yaş uzun olmak için erken zaten o boylar normal.

Hastane hormon iğnesi falan diyenlere sakın bakma vücudunun doğallığını bozma ki boyunda kötü değil koca adamlar var birsürü o boyda olan daha 13 yaşındasın bi dur ama 20 30 cm uzamalarada bakma külliyen yalan gerçekçi olursak hadi 1.70 devirirsin deyim sana

13 için 162 normal kanka ben 17 yim 1 70 felanım

13 için 162 normal ilerde uzarsın
13 için 162 normal kanka ben 17 yim 1 70 felanım
Şimdi bir kere yaş ile dalga geçen insanın ben akıl sağlığının normal olmadığını düşünüyorum neyse konumuza dönelim sen daha 8.sınıfa geçmemişsindir kızların boyu 7.sınıfta uzar 8.sınıfta kısalır sende 8'de uzarsın olay bu bedenin gayet normal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yaşta değilde hiçbir zaman kullandırılmaması lazım
3 ay sonra 14 olucam ve 9.sınıfa geçmiş olucam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,872
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin