Zamazingo0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
13 yasinda benim de boyum o civarlardaydi sevdigim kizin en yakin arkadasi bana cuce diyodu dalga geciyodu ama isler pek boydan yurumuyor aslinda.Cok once ayrildik ama yine de sevgili olduk bir sure.Simdi 17 yasindayim boyum 176.Bu uzama meselesi de kisiden kisiye degisir ama su an zaten yasin kucuk belli olmaz yaniÖncelikle herkese iyi forumlar. Her ne kadar dalga geçiliceğimi bilsemde bugün bu konuyu açmak istedim. Öncelikle 13 yaşındayım, 161.5-162 boyum var yanılmıyosam 50 kiloyum (yağ oranım yüksek) tahmin ettiğiniz gibi erkek çocuğuyum.Boyumun kısa olması beni cidden çok rahatsız etmeye başladı,hoşlandığım kız bile benden 4-5cm uzun ve açılmaya bile korkuyorum boyumla dalga geçer diye,boyumu nasıl uzatabilirim? Bilen abim,ablam veya kardeşlerim varsa bana yardımcı olur musunuz?
erkekler 22 yasina kadar uzayabiliyor diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam benim arkadasim da o yaslarda gitti, hormon eksikligi tespit ettiler igne kullandi uzun bi sureBoy ve kilo olarak ortalamanın üzerindesin. Yaşın da daha çok ufak, o boyun 170 - 180 lere kadar uzar. Basketbol oyna, yüzmeye çalış imkanın varsa. Bunlar ergenlikte boy uzamasına yardımcı olur. 13 yaşındaki bir çocuğa, boy uzaması için hastaneye gidip ne gibi bir ilaç vermelerini bekliyorsun ki?
Icinin rahat etmesi icin ufak bi kontrolun zarari olmaz