Arama sonuçları: *

1. W

Midas ibraname hakkında soru

Yok içeride alacağım, sağol hocam cevap için
  2. W

Midas ibraname hakkında soru

Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız sevinirim.
  3. W

Midas ibraname hakkında yardım lazım

Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız sevinirim.
  4. W

İbraname hakkında yardım lazım

İleride de karşıma bir sorun falan çıkmaz değil mi hocam kusura bakmayın sizide rahatsız ediyorum bu soruyuda cevaplarsanız çok sevinirim.
  5. W

Evet diyor ki,Midas Menkul Değerler A.Ş. nezdinde bulunan …………………. numaralı hesabımın ve MKK nezdinde bulunan hesabımın kapatılmasını talep eder, Şirketiniz ile bugüne kadar yapmış olduğum her türlü işlemden dolayı herhangi bir hak ve alacağımın bulunmadığını, gerçekleşen tüm işlemlerin...
  6. W

Rtx 4070 super r5 7500f li sistem yazılım vb işler için ideal mi

Hocalar konudan bağımsız yardımcı olurmusunuz.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız...
  7. W

Logitech G F310 alınır mı? yoksa muadili önerbileceğiniz başka bir kol var mı?

Hocalar konudan bağımsız yardımcı olurmusunuz.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız...
  8. W

Arctic Liquid Freezer III 240mm 2970₺

Hocalar konudan bağımsız lütfen yardım edin.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız...
  9. W

Evime Türk Telekom fiber geldi !

Hocalar konudan bağımsız size bir şey soracağım. Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap...
  10. W

Yardım lazım belge hakkında

11. W

12. W

Midas ibraname gönderdi ne yapmam lazım

Hepinize iyi günler. 8 ay önce açtığım Midas hesabını kapatmak için Midas ile görüştüm ve bana ibraname diye bir belge gönderdiler ve bende bu belgeye TC kimlik no isim ve Midas hesabımın numarasını yazıp imzalayıp gönderdim.sizce bu ibranameyi imzaladığım için ileride herhangi bir sorun karşıma...
Top Bottom