Hayır bugün vatanda topladım sistemi monitör falan da dahil sadece klavye alamadım sağolun. Ve şuan bilgisayarı kurdular güncellemeleri yapıyorlar pişman olurmuyum acaba windforce aldığıma?
Hayır bugün vatanda topladım sistemi monitör falan da dahil sadece klavye alamadım sağolun. Ve şuan bilgisayarı kurdular güncellemeleri yapıyorlar pişman olurmuyum acaba windforce aldığıma?
Hocam kart ne 4k nede 2kda oyun oynatmaz 1440p kartı (bazı yerlerde ondada akıcı oynatamayacagı yazmakta) ve eğer dual 2 fanlıysa ekran kartı ısı sorunu yaşarsınız.
Hocam Öncelikle Yazılımın Dalları Var siz hagisine yönelmeyi düşünüyorsunuz Mesela Mobil uygulama/Oyun/Web Sitesi/Aİ/Robot vs. Diye gidiyor mesela Web site için Çöp PC bile yeter Ama Aİ için RTX 4090'lı Tek 1 bilgisayar yetmez (Sıfırsan yazmak için) ama geliştirmek için 4070 ve üzeri yeter mesela yani bölümünüze bağlı
+Ama Sen yeni paşlayacağın İçin Bu PC yeterde Artar her türlü işini görü
+Isı konusuna gelince evet Windforce Kartalar Isınıyor Ama Yazılımlar genelde Aİ gibi istisnalar hariç Ram/SSD ve İşlemci gücüne bağlıdır bu yüzden GPU'nun Isısını Etkilemez
+Ekran Kartın 75° geçerse eğer oyun oynarken Falan Biostan Undervolt yaparak performansı Etkilemeden sıcaklığı 7-10° düşürebilirisiniz
Hocam kart ne 4k nede 2kda oyun oynatmaz 1440p kartı (bazı yerlerde ondada akıcı oynatamayacagı yazmakta) ve eğer dual 2 fanlıysa ekran kartı ısı sorunu yaşarsınız.
Hocam acaba ne yaşıyorsunuz sizler RTX 4070 Süper Saf güçle yani dlls ve FG kapalı iken bile Nerdeyse tüm Oyunları 60 FPS üstü Rahat oynatıyor. (2K En Yüksek/Ultra) Ayarlar'dan bahsediyorum Yani bı tık azaltarak High falan çekerek rahat 100 FPS üstü veriyor oyunlarda
Hocalar konudan bağımsız yardımcı olurmusunuz.Midas hesabımı ve MKK kapatmak istediğimi söyledim ve bana ibraname gönderiler ve bende ibranameyi imzalayıp isim soy isim TC kimlik no yazıp onlara geri gönderdim sizce ileride herhangi bir sorun olur mu? bu belgeyi imzaladığım için,cevap yazarsanız sevinirim.