Nquyen
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,713
- İsim
- Selim
Hocam Öncelikle Yazılımın Dalları Var siz hagisine yönelmeyi düşünüyorsunuz Mesela Mobil uygulama/Oyun/Web Sitesi/Aİ/Robot vs. Diye gidiyor mesela Web site için Çöp PC bile yeter Ama Aİ için RTX 4090'lı Tek 1 bilgisayar yetmez (Sıfırsan yazmak için) ama geliştirmek için 4070 ve üzeri yeter mesela yani bölümünüze bağlı
+Ama Sen yeni paşlayacağın İçin Bu PC yeterde Artar her türlü işini görü
+Isı konusuna gelince evet Windforce Kartalar Isınıyor Ama Yazılımlar genelde Aİ gibi istisnalar hariç Ram/SSD ve İşlemci gücüne bağlıdır bu yüzden GPU'nun Isısını Etkilemez
+Ekran Kartın 75° geçerse eğer oyun oynarken Falan Biostan Undervolt yaparak performansı Etkilemeden sıcaklığı 7-10° düşürebilirisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
2K'da oynatmaz mı? Hadi onu geçtim 2K kartı Değil 1440P kartı mı?
+Hocam ne kullandınız belliki kafanız güzel
Not: 1440p (2k): 2560x1440
Hocam acaba ne yaşıyorsunuz sizler RTX 4070 Süper Saf güçle yani dlls ve FG kapalı iken bile Nerdeyse tüm Oyunları 60 FPS üstü Rahat oynatıyor. (2K En Yüksek/Ultra) Ayarlar'dan bahsediyorum Yani bı tık azaltarak High falan çekerek rahat 100 FPS üstü veriyor oyunlarda
Konuya balıklama atladınız büyük ihtimal aşağıda 1440p kartı olduğunu söyleyen kişiye cevap yazdım ayrıca 2k ve 4k olduğunu belirttim 2k da 60fps alıyorsan 4k da ne alacaksın ? Onu geçtim konu bu kartın 60fps vermesi değil 2024 yılın da 144hz den aşağı 2k monitör çöptür 144hz alman için de dlss fsr şart 4k için demiyorum zaten onda garanti açacaksin yüksek FPS için ama yok ben 40 60fps ile oynarım diyorsan o senin sorunun konuya balıklama atlayarak saygısız üslup kullanma sizin için yeterli cevaptır bu saydıklarımHocam Öncelikle Yazılımın Dalları Var siz hagisine yönelmeyi düşünüyorsunuz Mesela Mobil uygulama/Oyun/Web Sitesi/Aİ/Robot vs. Diye gidiyor mesela Web site için Çöp PC bile yeter Ama Aİ için RTX 4090'lı Tek 1 bilgisayar yetmez (Sıfırsan yazmak için) ama geliştirmek için 4070 ve üzeri yeter mesela yani bölümünüze bağlı
+Isı konusuna gelince evet Windforce Kartalar Isınıyor Ama Yazılımlar genelde Aİ gibi istisnalar hariç Ram/SSD ve İşlemci gücüne bağlıdır bu yüzden GPU'nun Isısını Etkilemez
+Ekran Kartın 75° geçerse eğer oyun oynarken Falan Biostan Undervolt yaparak performansı Etkilemeden sıcaklığı 7-10° düşürebilirisiniz
Hocam acaba ne yaşıyorsunuz sizler RTX 4070 Süper Saf güçle yani dlls ve FG kapalı iken bile Nerdeyse tüm Oyunları 60 FPS üstü Rahat oynatıyor. (2K En Yüksek/Ultra) Ayarlar'dan bahsediyorum Yani bı tık azaltarak High falan çekerek rahat 100 FPS üstü veriyor oyunlarda
Ayrıca 1440p diyen kişiyi raporladim ceza yedi yanlış bilgilendirme yapmayınHocam Öncelikle Yazılımın Dalları Var siz hagisine yönelmeyi düşünüyorsunuz Mesela Mobil uygulama/Oyun/Web Sitesi/Aİ/Robot vs. Diye gidiyor mesela Web site için Çöp PC bile yeter Ama Aİ için RTX 4090'lı Tek 1 bilgisayar yetmez (Sıfırsan yazmak için) ama geliştirmek için 4070 ve üzeri yeter mesela yani bölümünüze bağlı