Arama sonuçları: *

1. E

İntnernet tarifemi yükseltince pingim arttı

türk telekom kullanan diğer arkadaşlarımın pingi bu kadar yüksek değil ama. Bir yerde indrime hızı olması gerekenden yüksek olunca oluyor tarzı bir şey okudum diye hatırlıyorum ama nerede okuduğumu hatırlamıyorum. Bunu sabitlemenin bir yolu var mıdır.
  2. E

İntnernet tarifemi yükseltince pingim arttı

İnternetimi önceden 4mbps ve 40 gb akn ile kullanıyordum (akn dolunca 1mbps ye düşüyordu). Tarifeyi 12mbps yaptık fakat önceden 33 35 olan pingim artık 55 60 civarlarında dolaşmaya başladı. İndirme hızım çok güzel zaten arayıp altyapı çalışması yaptık tarife yükseltmek ister misiniz demişleri o...
  3. E

Kullanılabilir ram miktarı 3.87

Değil. Entegre garfiği biosdan kaldırarak çözülüyor fakat benim anakartımın biosunda inaktif etme özelliği yok. PCI Express çıkışı bağlı değilse onboard kullansın seçeneğinde. Birincil grafik birimini değiştirmeyi denedim fakat aynı. Sorunu çözebilirsem çözümünü ekleyeceğim. 1616881392 Keşke o...
  4. E

işlemcide görüntü birimi var fakat onu kapatamıyorum. Burada bir çözüm yolu yok gibi başka forumlarda çözümü arayacağım. Ram miktarım 4gb olduğu için 130mb benim için kafadan 2 sekme opera demek :D.
  5. E

daha önceden birisi bios ayarlarından entegre grafik ayarını kapatarak çözmüş sorunu fakat benim biosumda entegre grafik ayarına girdiğimde kapatma seçeneği yok
  6. E

4gb rame sahip arkadaşım bilgisayarında 4gb kullanabiliyor ama.
  7. E

Merhaba bilgisayarımda 4gb ram takılı ve doğru okuyor fakat 3.87 gb kullanılabilir diyor. Ram miktarım az olduğu içi 130mb ram bana kafadan bir opera sekmesi demek oluyor. Böyle bir şey normal mi yoksa çözümü var mıdır?
  8. E

Xeon x3450 için 400 Watt PSU yeterli mi?

@Abdullah Hacıgül 'ün videosunda resimli şekilde örnek gösterdiği kasanın birebir aynısı. O yeterli olur demişti. Sorunumun kaynağı başka bir şey olabilir mi?
  9. E

100 tl ye kadar sistem için yeterli bir psu önerebilir misiniz??
  10. E

GA H55M-S2 anakart, 9800gt 1GB ekran kartı, 2x2 DDR3 1333MHZ RAM. Bu sisteme xeon x3450 aldım fakat sistem POST ekranında kilitleniyor PSU yüzünden mi yapıyor yardımcı olabilirmisiniz.
  11. E

xeon x3450 değişikliğinde POST ekranında kilitlenme sorunu.

Öncelikle anakartım Gigabyte H55M-S2. benim eski işlemcim i3 540 ve ben işlemcimi Xeon X3450 ile değiştirmek istedim. İşlemcimi taktım fakat bilgisayar açılırken post ekranında kilitleniyor, hiçbir tuş çalışmıyor ve çok ısınıyor (eski işlemcimi takarken fark ettim). Anakartım da buzzer mevcutmu...
  12. E

Ga h55m s2 anakartıma xeon x3450 işlemci taktım fakat bilgisayarım açılmıyor.

Sorunum başlıkta belirttiğim gibi. Eski i3 540 işlemcim ile sorunsuz çalışıyor. Bios güncel. Bunun haricinde fotoğraftaki ekranda kalıyor. 10 15 dk bekleyip soğutucu bloğuna dokunduğumda çok sıcaktı. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar. 1607623635
  13. E

İşlemcimi değiştirdim ama bilgisayarım açılmıyor!

xeon x3440 işlemciyi iade edip xeon x3450 modelini aldım fakat yine aynı sorun.
  14. E

Baktığımda ne p55 ne h55 bütün anakartların destek listesinde yok bu işlemci anlamadım. Ve çalıştıran bir çok kişi var gerek forumlarda gerek youtube videolarında gördüm.
  15. E

Basıyorum bir şey olmuyor 1604067440 Donanım arşivi aynı çipsete sahip anakartta aynı işlemciyi çalıştırmıştı. Bende ona güvenerk aldım falat ondaki model udh2 modeliydi. Eğer sorun dediğiniz şeyden kaynaklıysa çok üzülürüm.
  16. E

Öncelikle gigabyte h55m s2 anakarta sahibim. Eski işlemcim i3 540 dı ve ben bu işlemciyi xeon x3440 işlemci ile değiştirdim. Fakat attığım fotoğrafdaki kısımda kalıyor ve del tuşuna bastığımda daişe yaramıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  17. E

MSİ afterburner gpu sıcaklığı gözükmüyor!!!

msi afterburner' da gpu sıcaklığını göremiyorum. ekran kartı fanı ekran kartının üzerindeki 2 pinli fanlardan değil. Pasif soğutucunun üzerine derme çatma bi egzoz fanı gibi bir şey yapıştırmışlar. Sebebi bu mudur?
  18. E

xeon x3440 işlemci için psu yeterlimi?

peki ileride rx 460/560, gtx 1050/ti falan taksam yeterli olurmu?
  19. E

xeon x3440 işlemci için psu yeterlimi?

2+2 4 gb 1333mhz ram 9800gt 1 gb ekran kartı (modeli galiba gigabyte tam bilmiyorum) bu sistemime xeon x3440 işlemci takacağım fakat psu'ım 400 w herhangi bir sertifikası yok yeterli olurmu? ve ram'imi 4+2 6gb yada 4+4 8 yapmayı planlıyorum
  20. E

GTA 5 Oynayabilirmiyim!

Anlamadım ne demek istediğini.
Geri