Kullanılabilir ram miktarı 3.87

Reaksiyon skoru
4
Merhaba bilgisayarımda 4gb ram takılı ve doğru okuyor fakat 3.87 gb kullanılabilir diyor. Ram miktarım az olduğu içi 130mb ram bana kafadan bir opera sekmesi demek oluyor. Böyle bir şey normal mi yoksa çözümü var mıdır?

daha önceden birisi bios ayarlarından entegre grafik ayarını kapatarak çözmüş sorunu fakat benim biosumda entegre grafik ayarına girdiğimde kapatma seçeneği yok
Hocam işlemcinizde bir görüntü birimi yoksa ayarlanmaz, ne yaparsanız yapın o ram tam 4 olmayacaktır.

Hocam işlemcinizde bir görüntü birimi yoksa ayarlanmaz, ne yaparsanız yapın o ram tam 4 olmayacaktır.
işlemcide görüntü birimi var fakat onu kapatamıyorum. Burada bir çözüm yolu yok gibi başka forumlarda çözümü arayacağım. Ram miktarım 4gb olduğu için 130mb benim için kafadan 2 sekme opera demek :D.

işlemcide görüntü birimi var fakat onu kapatamıyorum. Burada bir çözüm yolu yok gibi başka forumlarda çözümü arayacağım. Ram miktarım 4gb olduğu için 130mb benim için kafadan 2 sekme opera demek :D.
Aygıt yöneticisine gir devre dışı bırak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Linux Mint'in 1 GB bellek yemesi peki ?
Kullandığım Windows 8.1 in 300 mb ram yemesi peki
774354104054841365.png

Sendeki bu takıntı Trump ta olsa ABD ayağa kalkardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,348
Üyeler
192,294
Son üye
emrealbayrak
Geri