Hayır bu kadar seçici olmaları çok garip buradaki kimse prof oyuncu değil ki proflar bile o kadar düşük gecikmeyi algılayamaz ve fark oluşturamaz. Seç estetik ve iyi performaslı birini oyna aralarında performans farkı çok çok çok düşük.
Anakartım Msi Mag X870 tomahawk wifi önce esc sonra delete en son f2 denetim fakat giremedim ayrıca fast boot kapattım yine olmadı sonra Recep Baltaş'ın videosunda shift ile yeniden başlatma yaptım yine olmadı öneriniz var mı ne yapabilirim?
En sağ fotoğraftaki gibi şuanda benimki ama kapandı birden furmark testinde Msi mgp a850g kullanıyorum . Ayrıca cs2 oynarken anormal fps dropları yiyorum.
Merhabalar bende aynı sonu yaşıyorum acaba 8 pin tek yol kablo nereden bularım acaba yardım edebilir misiniz ? Az önce furmark testinde kartı yakıyordum.
Asus Prime rx9070xt ekran kartı ile furmark test yaparken birden kapandı altıma sıçtım . Sizce sebebi ne olabilir ? (Bu arada ekran kartına 8pin den 6+2 ye ayrılan 2 tane kablo taktım onunla ilgili olma ihtimali var mıdır?)