Arama sonuçları: *

1. I

CS2'de Bıçak çıkardım ne yapmalıyım

knk hiçbir şey bilmeyenler doluşmuş çoğunlukla . ne kadar blue içeriyorsa o kadar değerli ona göre fiyat biçilemsi lazım seninki iyi duruyor şuanda
  2. I

Yeni laptop aşırı ısınma sorunu

oyun performansı düşer epeyce
  3. I

Yeni laptop aşırı ısınma sorunu

Isınması çok normal maalesef laptoplar böyle fan işe yarar ama kaliteli bir şey almanı öneririm .
  4. I

Vgn v87 almalı mıyım?

bence alabilirsin mad68 fn atuşu çok rahat kullanılıyor
  5. I

Vgn v87 almalı mıyım?

İlla %75 mi olmaı yoksa %65 veya %60 da olur mu?
  6. I

CS2 Sürekli Hile Damgası Yiyorum

hayatımda denk gelmedi hilesiz oyuncunun bn yediğine faceit de
  7. I

Anakartda bu pinlerin olmaması normal mi

sıkıntı yok bu şekilde üretiliyorlar 1745519747
  8. I

Yardım Wooting 80 HE'ye rakip bir klavye var mı yurtiçinde ?

Hayır bu kadar seçici olmaları çok garip buradaki kimse prof oyuncu değil ki proflar bile o kadar düşük gecikmeyi algılayamaz ve fark oluşturamaz. Seç estetik ve iyi performaslı birini oyna aralarında performans farkı çok çok çok düşük.
  9. I

Yardım Wooting 80 HE'ye rakip bir klavye var mı yurtiçinde ?

MelGeek MADE68 Ultra Klavye (Manyetik Switch / HE) kullanıyorum . Ve inanılmaz memnunum. Tuşların üzewrindeki yazılarda aydınlatma olamdığı için alışmakta zorlandım ama bakmadan yazamama gibi bir derdin yoksa sıkıntı yok.
  10. I

Çözüldü✓ Rx 9070xt ekran kartına güç bağlantısını nasıl yapmalıyım

Bu kablodan 2 tane var evet şunda birinin iki ucunu diğerinin ise tek ucunu karta bağladım o şekilde kullanıyorum.
  11. I

Bios'a giremiyorum her şeyi denedim

Teşekkür ederim ben hangisini seçeceğimi tam anlayamamıştım expo seçinde ramlar 4800 mhz den 6000 mhz e çıktı. Yardımınız için teşekkür ederim.
  12. I

f11 ile girdim teşekkür ederim herkese bir şey daha rica edeceyim expo bide axmp var farkları nedir acaba
  13. I

hemen deniyorum bir dakika
  14. I

Anakartım Msi Mag X870 tomahawk wifi önce esc sonra delete en son f2 denetim fakat giremedim ayrıca fast boot kapattım yine olmadı sonra Recep Baltaş'ın videosunda shift ile yeniden başlatma yaptım yine olmadı öneriniz var mı ne yapabilirim?
  15. I

Rx 9070xt furmark esnasında pc kapandı

çok tuhaf sıkıntıları var kartların anlamdım bir türlü tek 8 pin kablosu alıp karta takmayı deneyeceyim
  16. I

En sağ fotoğraftaki gibi şuanda benimki ama kapandı birden furmark testinde Msi mgp a850g kullanıyorum . Ayrıca cs2 oynarken anormal fps dropları yiyorum.
  17. I

psu 850w ama bence kablo yüzünden acayip korktum gpu yanacak diye . 3 pinde dolu şuan ama 2 tanesi aynı kabloda birleşiyorlar
  18. I

Çözüldü✓ Rx 9070xt ekran kartına güç bağlantısını nasıl yapmalıyım

Merhabalar bende aynı sonu yaşıyorum acaba 8 pin tek yol kablo nereden bularım acaba yardım edebilir misiniz ? Az önce furmark testinde kartı yakıyordum.
  19. I

Asus Prime rx9070xt ekran kartı ile furmark test yaparken birden kapandı altıma sıçtım . Sizce sebebi ne olabilir ? (Bu arada ekran kartına 8pin den 6+2 ye ayrılan 2 tane kablo taktım onunla ilgili olma ihtimali var mıdır?)
  20. I

9070 xt ekran kartım var MSI MPG X870E Carbon WIFI ana kart işlemci önerisi

Direkt 9700x direkt tereddütsüz sorgusuz sualsiz fakat biraz bütçe ayırabilirsen 9950x al tanrısal bir işlemci.
Geri