Yardım Wooting 80 HE'ye rakip bir klavye var mı yurtiçinde ?

Valla hocam güvenemedim bunları genelde bi aletle yapıyorlardı adını unuttum. ama gerçekten 7.2 ise batırmış
Hocam şu üstteki arkadaşın attığı videoya bakın bir de. Son bölümde wooting 60 he ile karşılaştırıyor ve milisaniyelerle wooting 60 he'ye yeniliyor. Şuan günümüzde yeni çıkan üst düzey klavyelerin çoğu wooting 60 he'yi tokatlayıp wooting 80 he'ye rakip oluyorken bu halo65'i almak saçmalık bence.

Bilmeden yorum yapmayalım lütfen. Sikakeyb hm80 wootingden daha hızlı. Ayriyeten sesi de daha güzel. FUN60 Ultra tmr da önerebilirim. Fiyat açısından çok daha ucuz ve performansta neredeyse aynı, belki de daha hızlı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Melgeek MADE68'de olabilir bu arada, wooting almak tamamen zırvalık. Sikakeyb hm80 ile farkları sadece yön tuşları. Aralarında neredeyse hiç performans farkı yok. Fun60 Ultra tmr modeli en mantıklısı. HM80'in en büyük artısı sağ üstteki küçük ekran. Setup'a uymazsa made68 de kullanabilirsiniz.
Tabi yazılımda buglarla uğraşırım diyosan alabilirsin , şu an dünyada wootingden daha iyi bir son ürün sunabilen firma yok

Tabi yazılımda buglarla uğraşırım diyosan alabilirsin , şu an dünyada wootingden daha iyi bir son ürün sunabilen firma yok
Nuphy'i de ondan beğenmiştim. Diğer markalar yavaş kalıyor yazılımda. En temizi Wooting ama.

Nuphy'i de ondan beğenmiştim. Diğer markalar yavaş kalıyor yazılımda. En temizi Wooting ama.
Nuphy'nin hem yazılımı çok iyi diyorlar hem de tepki süresi şuan wooting 80'den sonra geliyor. Nuphy air 60HE stoklara gelirse almayı düşünüyorum aslında ben de

Nuphy'nin hem yazılımı çok iyi diyorlar hem de tepki süresi şuan wooting 80'den sonra geliyor. Nuphy air 60HE stoklara gelirse almayı düşünüyorum aslında ben de
air gelmişti sanki ama direkt çürüttüler stoğunu. Ben 60 çok alışamam diye halo'yu bekliyordum. Biraz daha bakındım testlere vs. bu rtings'te de testi yapılıyormuş şu anda. 80'e yine yakın gibi ama bi field kadar yakın değil sanırsam çok az bir fakla field daha yüksek gibi duruyor. Şimdilik o testi bekleyeceğim.

Onun dışında yazılımı, malzeme kalitesini falan aşırı beğendim. Test sonuçlarında da beklediğim düzeyde sonuç verirse alabilirim.

bu rtings'te de testi yapılıyormuş şu anda
Bunu nerden öğrendiniz hocam ? Rtings kendisi mi açıkladı. Çünkü benim de incelemesini beklediğim klavyeler var. Mesela asus rog ace hfx klavyenin incelemesi çok garip bir şekilde rtings'te yok. Link atabilir misiniz hangi klavyeleri inceleyeceklerine dair

Bunu nerden öğrendiniz hocam ? Rtings kendisi mi açıkladı. Çünkü benim de incelemesini beklediğim klavyeler var. Mesela asus rog ace hfx klavyenin incelemesi çok garip bir şekilde rtings'te yok. Link atabilir misiniz hangi klavyeleri inceleyeceklerine dair
Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Eklemişler insider'a testler tamamlanmış da paralı şu anda o.O2

Bilmeden yorum yapmayalım lütfen. Sikakeyb hm80 wootingden daha hızlı. Ayriyeten sesi de daha güzel. FUN60 Ultra tmr da önerebilirim. Fiyat açısından çok daha ucuz ve performansta neredeyse aynı, belki de daha hızlı.

Melgeek MADE68'de olabilir bu arada, wooting almak tamamen zırvalık. Sikakeyb hm80 ile farkları sadece yön tuşları. Aralarında neredeyse hiç performans farkı yok. Fun60 Ultra tmr modeli en mantıklısı. HM80'in en büyük artısı sağ üstteki küçük ekran. Setup'a uymazsa made68 de kullanabilirsiniz.
Hayır bu kadar seçici olmaları çok garip buradaki kimse prof oyuncu değil ki proflar bile o kadar düşük gecikmeyi algılayamaz ve fark oluşturamaz. Seç estetik ve iyi performaslı birini oyna aralarında performans farkı çok çok çok düşük.

buradaki kimse prof oyuncu değil ki
bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ? şahsen profesyonel seviyede oynuyorum. ha dersen ki turnuvalara katılıyor musun , para kazanıyor musun. hayır tabii ki fakat kendi çapımda ranked'ta takılıyorum. Bir şey alırken de en üst seviyeyi istemek saçma mı oluyor ? Farkı hissedip hissetmemek önemli değil. Almışken en iyisini almayı isteme hakkımız yok mu yani

Hayır bu kadar seçici olmaları çok garip buradaki kimse prof oyuncu değil ki proflar bile o kadar düşük gecikmeyi algılayamaz ve fark oluşturamaz. Seç estetik ve iyi performaslı birini oyna aralarında performans farkı çok çok çok düşük.
ne alaka dostum hissediyorsun farkı özellikle osu gibi oyunlarda

Daha şimdi gördümde açık ara rs6 tokatlıyor hepsini ne kadar dogru ne kadar yanlış hfx alma derim 60 he nin 1000 hz ni geçemiyor bile

hfx alma derim 60 he nin 1000 hz ni geçemiyor bile
bunu destekleyen bir makale veya video var mı ? Şu fotoğraf doğruysa wooting 80'den sonraki en iyi klavye asus rog ace hfx görünüyor gürkan hocam

Ekler

• 1.png
    1.png
    271.9 KB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye