Neler Yeni

Yardım Wooting 80 HE'ye rakip bir klavye var mı yurtiçinde ?

Krmm

80+ Bronze
Kapalı kutu wooting 80 he al bence en güzel seçenek o senin için
Şu zehri verip durma allah için :D İçim gidiyor zaten o klavyeyi alamıyorum diye. Bak geçenki konuda da söylemiştim sana , bu klavyeyi alırım almasına fakat hadi diyelim 3 gün sonra bozuldu bir şey oldu falan. Ne yapacam ? Yurtdışına gönderemem. Elimde patlayacak 13 bin lira. Gerek yok o yüzden. Varsın en iyi klavye de eksik kalsın. En iyinin bir iki tık altını alırım en azından kafam rahat eder. Şuan zaten az çok karar verdim.

Atk rs6 alacaktım fakat incelemesi olmadığı için vazgeçtim. Aklımda 2 klavye var. Birisi Nuphy field75 HE. Bu klavye rtings'e göre wooting 80 HE'den sonraki en hızlı klavye. Wraith'e stoklara gelirse çekecem direkt. Veya 2. seçenek olarak da asus rog ace hfx alıp geçecem artık. Bu iki klavye arasında kaldım

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ömer faruk
Şu zehri verip durma allah için :D İçim gidiyor zaten o klavyeyi alamıyorum diye. Bak geçenki konuda da söylemiştim sana , bu klavyeyi alırım almasına fakat hadi diyelim 3 gün sonra bozuldu bir şey oldu falan. Ne yapacam ? Yurtdışına gönderemem. Elimde patlayacak 13 bin lira. Gerek yok o yüzden. Varsın en iyi klavye de eksik kalsın. En iyinin bir iki tık altını alırım en azından kafam rahat eder. Şuan zaten az çok karar verdim.

Atk rs6 alacaktım fakat incelemesi olmadığı için vazgeçtim. Aklımda 2 klavye var. Birisi Nuphy field75 HE. Bu klavye rtings'e göre wooting 80 HE'den sonraki en hızlı klavye. Wraith'e stoklara gelirse çekecem direkt. Veya 2. seçenek olarak da asus rog ace hfx alıp geçecem artık. Bu iki klavye arasında kaldım
Ben almanyadan getiriyorum bazen, 1 tane kendim kullandım eğer ben bi kere alıyım aklım onda bunda kalmasın diyorsan bunu alacaksın. Global garantisi var zaten wootingin 1 sene ki klavyeye sıvı temas ettirmezsen bi şey olmaz. Wraithden bi şey almakla yurt dışından almak arasında da çok fark yok mağdur edilen çok fazla insan var ordan alacaksan iyi araştır derim.

Krmm

80+ Bronze
Ben almanyadan getiriyorum bazen, 1 tane kendim kullandım eğer ben bi kere alıyım aklım onda bunda kalmasın diyorsan bunu alacaksın. Global garantisi var zaten wootingin 1 sene ki klavyeye sıvı temas ettirmezsen bi şey olmaz. Wraithden bi şey almakla yurt dışından almak arasında da çok fark yok mağdur edilen çok fazla insan var ordan alacaksan iyi araştır derim.
wooting 80 he getiriyorsan alabilirim senden ama kaça bırakacan o da var

GPiro

80+ Platinum
global varda o tr için çalışmaz gümrükten geçmez bile

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ömer faruk
global varda o tr için çalışmaz gümrükten geçmez bile
Aldığınız kişi gidip gelen biriyse o gönderebilir ben mesela sattığım kişilere bunun garantisini veriyorum en geç 1.5 ayda bir gidip geldiğim için

GPiro

80+ Platinum
Aldığınız kişi gidip gelen biriyse o gönderebilir ben mesela sattığım kişilere bunun garantisini veriyorum en geç 1.5 ayda bir gidip geldiğim için
siz için konuşmuyorum ama bazı arkadaşların sattıktan sonra ilgileneceklerini düşünmüyorum

ilpdgn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ömer ilber doğan

MelGeek MADE68 Ultra Klavye (Manyetik Switch / HE) kullanıyorum . Ve inanılmaz memnunum. Tuşların üzewrindeki yazılarda aydınlatma olamdığı için alışmakta zorlandım ama bakmadan yazamama gibi bir derdin yoksa sıkıntı yok.​

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
Sikakeyb testlerde wootingle yarışır diye gördüm hocam sanırım tr içindeki en iyi cihaz o

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
ömer faruk
adam getiriyor satıyor sonrası kullanıcının başına kalıyor wootingin acilen tr ye şube açmaları gerek
wooting trye muhtemelen hiçbir zaman şube açmaz, bu tarz oem üreticilerin hangisinin firması var ki trde wootingin olsun

Top Bottom